Serenay Sarıkaya'dan Dikkat Çeken Açıklama! Kimse Beni Abartmasın!

Youtube'da yayınlanan İbrahim Selim ile Bu Gece programının yeni sezonunda ilk konuk Aile dizisinin Devin'i Serenay Sarıkaya olurken, Sarıkaya yaptığı açıklamalarla magazin gündemine bomba gibi düştü. 

 

Youtube'da yayınlanan İbrahim Selim ile Bu Gece programının yeni sezonunda ilk konuk Aile dizisinin Devin'i Serenay Sarıkaya olurken, Sarıkaya yaptığı açıklamalarla magazin gündemine bomba gibi düştü. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya, Youtube'da yayınlanan İbrahim Selim ile Bu Gece programının yeni sezonunda ilk konuk olurken, yaptığı açıklamalarla magazin gündemine bomba gibi düştü. 

 

Serenay Sarıkaya yaptığı açıklamada “Çok stresli olduğun anlarda istemsizce yaptığın birşey var mı?” sorusuna “Evet var. Çok stresli olduğum anlarda karşısında kaya gibi dimdik, ciddi bir şekilde durmak isterken, gülme krizine tutuluyorum. Durduramıyorum gülmemi. Engel olamıyorum” ifadelerini kullanarak stresli olduğu anlarda istemsizce güldüğünü dile getirdi.

 

serenay sarikaya dan dikkat ceken aciklama lutfen beni abartmayin

 

Galiba herşeyi bırakıp gidebileceğimi düşündüğüm bir zaman oldu!

 

"Aşk için ölmeli aşk o zaman aşk dediğin bir dönem oldu mu” sorusuna “Galiba herşeyi bırakıp gidebileceğimi düşündüğüm bir zaman oldu ki ben işime çok aşık bir insanımdır. Çalışmadan duramam. Mesleğimi çok seviyorum. Başka bir iş yaparken düşünemem kendimi. Gerçekten çok yükseldiğim bir dönemde gel dünyanın şu tarafında yaşayalım dese okey. Neden olmasın dediğim bir dönem oldu” ifadelerini kullandı. Sonrasını sormayacağım şeklindeki ifadelere ise "Sorma ne haldeyim" şarkısıyla cevap verirken, o dönem yaşadığı aşkın izlerini halen taşıdığını ima etti. 

 

serenay sarikaya dan dikkat ceken aciklama lutfen beni abartmayin

 

Artık bu kadar da olmaz dediğim anlarda daha da dibi gördüm ve çıkışı bilmiyordum!

 

Kendisini sıkışık hissettiğin bir zaman dilimi oldu mu sorusuna Sarıkaya “Çalışmadığım zamanlarda kendime çok sık sarıyorum. O dönemlerde çok irdeliyorum herşeyi. Bazen aklım bana doğruyu söylüyor bazen ise söylemiyor. Özellikle o pandamı döneminde mecburi durmalarda gerçekten ben bittim. Artık bu kadar da olmaz dediğim anlarda daha da dibi gördüm ve çıkışı bilmiyordum. O dönem hiç ışığı görmüyordum. Tabii ki dışarıya böyle yansımıyor. Herkesin içinde kasırga esiyor. Onlarla mücadele ederek geçiyor zamanımız. Bunun sürekli mükemmel olduğu bir zaman yok bence nihayetinde insanız. Herkesin böyle dönemleri oluyor ama ben çalışmadığım zamanlarda yaşıyorum bunu” ifadelerini kullandı.

 

serenay sarikaya dan dikkat ceken aciklama lutfen beni abartmayin

 

Beni kimse abartmasın lütfen!

 

Maruz kaldığın en garip yorum “Aa o kadar da güzel değilmiş”, “Aa o kadar da şişman değilmiş” gibi nedir sorusuna ise Sarıkaya “Yaa ben son zamanda şeye hastayım. Buradan da bir çağrıda bulunmak istiyorum. Son zamanda şeye hasta oluyorum. Çok sık şey yazıyorlar. Yaa abi başıma birşey gelmeyecekse Serenay Sarıkaya güzel değil. Bence abartıldığı gibi bilmem ne değil. Kimse beni abartmasın lütfen! Ben kendi halimde çok mutluyum. Hiçbir böyle iddiam yok. Büyük büyük hırslarım yok. Kendimden olduğum kişiden çok memnunum, çok mutluyum. Böyle olunca ben bunları okuyunca sürekli şey diyesim geliyor. Evet okey haklısın, çok doğrusun ama zaten benim böyle bir iddiam yok diyesim geliyor” ifadelerini kullandı.