Seren Serengil'den Şok Ece Erken Açıklaması! Uykusunda Kalbi Durabilir!

Seren Serengil Ece Erken hakkında ne söyledi? Beyaz TV'de yayınlanan Söylemezsem Olmaz programında yorumculuk yapan ünlü TV yıldızı Seren Serengil, programda yaptığı açıklamada Ece Erken'in sağlık durumu hakkında şok sözler söyledi. Peki Seren Serengil Ece Erken hakkında ne söyledi? Cevaplar haberimizde..

 

Seren Serengil Ece Erken hakkında ne söyledi? Beyaz TV'de yayınlanan Söylemezsem Olmaz programında yorumculuk yapan ünlü TV yıldızı Seren Serengil, programda yaptığı açıklamada Ece Erken'in sağlık durumu hakkında şok sözler söyledi. Peki Seren Serengil Ece Erken hakkında ne söyledi? Cevaplar haberimizde..

 

Beşiktaş Kulübü'nün eski yöneticisi ve Ece Erken'in eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu, İstanbul Bakırköy'de balık restoranında uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti. 42 yaşında hayata veda eden eşinin tabutu başında gözyaşı döken Erken, "Çok erken gitti. Onun yerine keşke ben ölseydim" dedi.

 

seren serengil den sok ece erken aciklamasi kalbi durabilir 1

 

Tarifiz bir acı yaşayan ünlü sunucunun sağlık durumuna ilişkin 'Söylemezsem Olmaz' canlı yayınında şoke eden bir açıklama yapıldı. Ece Erken'in Avukat eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu, geçtiğimiz hafta sahibi olduğu restoranda uğradığı silahlı saldırı sonucu yaşamını yitirdi.

 

seren serengil den sok ece erken aciklamasi kalbi durabilir 2

 

Mahmutyazıcıoğlu'nun öldürülmesiyle ilgili aranan şüpheliler yakalandı. Ünlü avukat, cumartesi günü memleketi Rize’de gözyaşları içinde son yolculuğuna uğurlandı. Rize'de taziyelerin kabul edildiği tesise gelen Ece Erken, arkadaşlarına sarılarak ağladı. Eşinin fotoğrafının yer aldığı çerçeveyi taşıyan Erken, "Çok erken gitti. Onun yerine keşke ben ölseydim" diyerek gözyaşı döktü. Eşinin tabutuna sarılan sunucuyu, arkadaşları güçlükle teskin etti. Camiye anne Hacer Mahmutyazıcıoğlu, bir kolunda oğlunun eşi Ece Erken, diğer kolunda ise oğlunun eski eşi Benan Kocadereli'nin eşliğinde geldi.

 

seren serengil den sok ece erken aciklamasi kalbi durabilir 3

 

Kocasının ölümünü canlı yayında izledi!

 

Beyaz TV'de Bircan Bali, Arto Dalga ve Seren Serengil’in sunumuyla ekranlara gelen 'Söylemezsem Olmaz' programında, Mahmutyazıcıoğlu cinayeti ve eşi Ece Erken'in son durumu hakkında çarpıcı yorumlar yapıldı. Seren Serengil, "Şüpheliler yakalandıktan sonra Ece biraz sakinleşti. Korkunç bir şey. Bir kadın düşünün, kocasının ölümünü haberlerde canlı canlı izledi.

 

seren serengil den sok ece erken aciklamasi kalbi durabilir 4

 

Bu cinayetin tasarlandığı çok net ortada. Sürekli adres değişikliği yapmışlar. Emniyet bir kişi hariç hepsini eş zamanlı yakaladı. Adalet sistemi çalışıyor. O da yakalandığı zaman tamamen iş çözümlenecek" dedi. Ünlü sunucu, "İnsan kocasının ölümünü seyreder mi? Bu konunun muhatabı Şafak da değil. Avukat sıfatıyla olayın içerisinde. Adamla derdin varsa avukatını neden vuruyorsun? 65 bin TL konusu değil, arkasında başka şeyler var. 65 bin TL'yi paylaşmak için o kadar insan oraya gitmezler" ifadelerini kullandı.

 

seren serengil den sok ece erken aciklamasi kalbi durabilir 5

 

Ece’yi zor bir süreç bekliyor!

 

Serengil, "Ece hiç kendinde değil. Şüpheliler yakalandıktan sonra Instagram paylaşımı yapabilecek gücü kendinde bulabildi. Hiç hali yok. O kadar çok ilaç içiyor ki kendine gelmemek için. Hatta doktoru 'Uykusunda kalbi durur! Bunu asla kullanmayacak' diye uyardı. Uyanmak istemiyor, hatırlamak istemiyor. O kadar kötü durumda.

 

seren serengil den sok ece erken aciklamasi kalbi durabilir 6

 

Evde her gün dua okutturuyor. Elinden eşinin fotoğrafı düşmüyor. Ece'yi zor bir süreç bekliyor. Allah sabır versin" şeklinde konuştu. Bircan Bali ise "Vurulma anını saatlerce yakınlaştırıp yakınlaştırıp izledim. Orası kalabalık, bu cesaret korkunç bir şey. Koridor insan dolu. Bu gözü dönmüş ve tasarlanmış cinayet. Başka hiçbir açıklaması yok" açıklamasını yaptı. Polis ekipleri, silahlı saldırıyı gerçekleştirdiği tespit edilen 11 kişiyi yakaladı.