Serdar Ortaç'tan Dikkat Çeken Açıklama! Aşkı Umursamıyorum!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı Serdar Ortaç önceki gün objektiflere yansırken, aşk ile ilgili söyledikleriyle gündem oldu.

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı Serdar Ortaç önceki gün objektiflere yansırken, aşk ile ilgili söyledikleriyle gündem oldu. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı Serdar Ortaç önceki gün objektiflere yansırken, aşk ile ilgili söyledikleriyle gündem oldu.

 

50 yaşından sonra insanın ya romatizması olur ya da egzaması, aşkı olmaz!

 

Hürriyet'ten Sayit Durmaz'ın haberine göre; Serdar Ortaç, aşkı artık umursamadığını söyledi. Serdar Ortaç önceki gün Etiler’deki Tepsi Et adlı restorandaydı. Şarkıcı, yeni çalışmaları sorulunca proje albümünün ikincisinin çıkacağını açıkladı: “Bu kez Murat Boz ‘Ne Olur Gitme’yi okuyacak. Gülşen ‘Mesafe’yi, Aleyna Tilki de ‘Ayrı Gitme’yi söyleyecek. Dopdolu bir albüm.” “Borçlarınızla ilgili son durum nedir?” sorusuna “Bitti bitti. Artık konuşacak bir şey yok” yanıtını veren Ortaç, aşk soruları üzerine de ilginç bir yorumda bulundu: “Umurumda değil aşk. 50 yaşından sonra insanın ya romatizması olur ya da egzaması, aşkı olmaz.”



Etiketler: