Serdar Ortaç'tan Borç Açıklaması! Çok Şükür Sıfırladım!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı Serdar Ortaç, önceki gün bir restaurantın açılışına katılırken, borçlarıyla ilgili dikkat çeken açıklamalar yaptı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı Serdar Ortaç, önceki gün bir restaurantın açılışına katılırken, borçlarıyla ilgili dikkat çeken açıklamalar yaptı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı Serdar Ortaç, önceki gün bir restaurantın açılışına katılırken, borçlarıyla ilgili dikkat çeken açıklamalar yaptı. 

 

15 milyon TL borç ödedim! 

 

Hürriyet gazetesinin haberine göre; Serdar Ortaç bu yaz yeni şarkı yapmamasının nedenini açıkladı: “Borçlar belimi büktü. 15 milyon TL borç ödedim, çok şükür sıfırladım.” Her yazı yeni bir şarkıyla karşılayan ünlü popçu Serdar Ortaç geleneği bu yıl bozdu. Sinan Akçıl da geçtiğimiz günlerde bu duruma dikkat çekerek “Serdar şarkı yapınca yaz gelirdi. O bu yıl yapmadığı için ben yaptım” dedi. Şef Gürkan Topçu’nun Yeniköy’de hizmete giren restoranının açılışına katılan Ortaç konuyla ilgili soruları yanıtladı. Borçlarını kapatabilmek için çok çalıştığını söyleyen Serdar Ortaç, “Maalesef bu yıl şarkı yapamadım, çünkü borçlar belimi büktü. 15 milyon TL borç ödedim, çok şükür sıfırladım. Şimdi kendime çalışma zamanı. İnşallah bu defa parayı tutarım” dedi. Ünlü popçu stüdyo çalışmalarına yeni başladığını söyledi: “Aslında bu akşam stüdyoya gidip yeni şarkımı okuyacaktım. Ancak burada o kadar çok yedim ki okumaları iptal ettim.” 



Etiketler: