Seray Sever Bebeklerinin İsimlerini Açıkladı!

Seray Sever'in bebeklerinin isimleri ne olacak? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu ve sunucu Seray Sever, önceki gün katıldığı canlı yayında bebeklerinin isimlerini açıkladı. Peki Seray Sever'in bebeklerinin isimleri ne olacak? Cevaplar haberimizde..

 

Seray Sever'in bebeklerinin isimleri ne olacak? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu ve sunucu Seray Sever, önceki gün katıldığı canlı yayında bebeklerinin isimlerini açıkladı. Son dönemde hamile olduğu haberleriyle magazin gündeminde yer alan ünlü oyuncu ve sunucu Seray Sever, önceki gün katıldığı canlı yayında bebeklerinin isimlerini açıkladı. Peki Seray Sever'in bebeklerinin isimleri ne olacak? Cevaplar haberimizde..

 

Seray Sever'in bebeklerinin isimleri ne olacak?

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu ve sunucu Seray Sever, önceki gün katıldığı canlı yayında bebeklerinin isimlerini açıkladı. İkizlere hamile Seray Sever (48), bebeklerin cinsiyetini canlı yayında açıkladı. “Birinin adı Sofia olacak, diğerinin ismi belli değil” dedi.

 

İşte o açıklama;