Seray Öztek Kimdir? Nerelidir? Sevgilisi Var Mı?

Seray Öztek kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan sosyal medya fenomeni Seray Öztek ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Peki Seray Öztek kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

Seray Öztek kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan sosyal medya fenomeni Seray Öztek ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Son dönemde yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran sosyal medya fenomeni Seray Öztek ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Peki Seray Öztek kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

seray oztek kimdir nerelidir sevgilisi var mi

 

Seray Öztek kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı?

 

Seray Öztek kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ismi son dönemde ön plana çıkan sosyal medya fenomeni Seray Öztek 6 Eylül 1997 tarihinde dünyaya gelmiştir. Başak burcudur. Yaşamını İstanbul'da sürdüren sosyal medya fenomeni Yıldız Teknik Üniversitesi'nde okumaktadır. Düzenli olarak spor yapan sosyal medya fenomeni pilates ve fitness yapmaktadır. Seyahat etmeyi çok seven sosyal medya fenomeni Kanada, Sırbistan, Makedonya, Meksika, Arnavutluk, Endonezya, Kolombiya, Malezya, Senegal, İtalya, Brezilya, Birleşik Arap Emirlikleri, Fransa, Ukrayna, Belçika, İsviçre, Almanya, İspanya, İngiltere, Kırgızistan gibi ülkelere gitmiştir. Instagram'da paylaşımlarıyla ve güzelliği ile dikkat çeken sosyal medya fenomeni bu yazı hazırlanırken serayoztek kullanıcı ismiyle paylaşımlarına devam ederken 52.5K takipçiye sahiptir. 



Etiketler: