Şener Özbayraklı Baba Olmaya Hazırlanıyor!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü futbolcu Şener Özbayraklı'nın geçtiğimiz Mayıs ayında pandemi nedeniyle aile arasında yaptığı sade bir törenle evlendiği eşi Şilan Makal'ın hamile olduğu öğrenilirken, Özbayraklı baba olmaya hazırlanıyor. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü futbolcu Şener Özbayraklı'nın geçtiğimiz Mayıs ayında pandemi nedeniyle aile arasında yaptığı sade bir törenle evlendiği eşi Şilan Makal'ın hamile olduğu öğrenilirken, Özbayraklı baba olmaya hazırlanıyor. Son dönemde yaptığı paylaşım ve açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü futbolcu Şener Özbayraklı'nın geçtiğimiz Mayıs ayında pandemi nedeniyle aile arasında yaptığı sade bir törenle evlendiği eşi Şilan Makal'ın hamile olduğu öğrenilirken, Özbayraklı baba olmaya hazırlanıyor. 

 

Geçtiğimiz Mayıs ayında pandemi tedbirleri nedeniyle aile arasında sade bir düğünle evlenen oyuncu Şilan Makal ile Galatasaraylı futbolcu Şener Özbayraklı çifti, bebek bekliyor. 3 aylık hamile olan oyuncu, müjdeli haberi alır almaz mutluluğunu eşiyle paylaştı.

 

sener ozbayrakli baba olmaya hazirlaniyor