Sena Suzan Şen Kimdir? Nerelidir? Nişanlısı Tuğhan Öztaş İle Nasıl Tanıştılar?

Sena Suzan Şen kimdir? Nişanlısı Tuğhan Öztaş ile nasıl tanıştılar? Youtube'da yayınladığı içeriklerle ve Instagram'da yaptığı paylaşımlarla adından sık sık söz ettiren sosyal medya fenomeni Sena Suzan Şen ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette sıklıkla araştırılıyor. Peki Sena Suzan Şen kimdir? Nerelidir? Burcu nedir? Nişanlısı Tuğhan Öztaş ile nasıl tanıştılar? Cevaplar haberimizde..

 

Sena Suzan Şen kimdir? Nişanlısı Tuğhan Öztaş ile nasıl tanıştılar? Youtube'da yayınladığı içeriklerle ve Instagram'da yaptığı paylaşımlarla adından sık sık söz ettiren sosyal medya fenomeni Sena Suzan Şen ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette sıklıkla araştırılıyor. Son dönemde yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran sosyal medya fenomeni Sena Suzan Şen ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette sıklıkla araştırılıyor. Peki Sena Suzan Şen kimdir? Nerelidir? Burcu nedir? Nişanlısı Tuğhan Öztaş ile nasıl tanıştılar? Cevaplar haberimizde..

 

sena suzan sen kimdir nerelidir nisanlisi ile nasil tanistilar 1

 

Sena Suzan Şen kimdir? Nerelidir? Burcu nedir? Nişanlısı Tuğhan Öztaş ile nasıl tanıştılar?

 

İşte Sena Suzan Şen'in nişanlısı Tuğhan Öztaş ile tanışma öyküsü... 

 

Nişanlısı Tuğhan Öztaş ile nasıl tanıştılar? 

 

Youtube'da yayınladığı videosunda nişanlısı Tuğhan Öztaş ile tanışma öykülerini anlatan Sena Suzan Şen bu konuda detaylı bilgiler verdi. Öztaş yaptığı açıklamada Şen ile nasıl tanştıklarını "Enes diye bir arkadaşım vardı. Onun bir arkadaşı vardı. Sena onun arkadaşıydı ama Enes Sena'yı tanımıyordu o güne kadar. Enes'in arkadaşı birgün aradı buluşmak istedi. Biz de gittik Sena o gün oradaydı. O gün biraz vakit geçirdikten sonra Enes'in arkadaşını bıraktık. Sena'nın da otobüs terminaline gitmesi gerekiyordu. Biz bırakalım dedim. Yolda giderken belediye parkında yürüyüş yapmak istedi. İndik beraber yürüdük biraz vakit geçirdik muhabbet ettik ilk öyle tanıştık" ifadelerini kullandı. 

 

sena suzan sen kimdir nerelidir nisanlisi ile nasil tanistilar 2

 

 

Nasıl sevgili oldular? 

 

Sena Suzan Şen yaptığı açıklamada nasıl sevgili olduklarını anlatırken "Tuğhan birgün telefonunu bende unutmuş. O zamana kadar birçok kez vakit geçirmemize rağmen birbirimizin telefonunu almamışız. Bende telefonu Tuğhan'ın çalıştığı yere götürdüm. Tuğhan telefonu unuttuğu için baktım telefon kullanılamıyor ama ekranda Sena gülücük var ilk orada bir sinyal aldım. Sonra bir zaman sonra Enes'in arkadaşı olan o x kişisi bizimle vakit geçirmemeye başladı biz o dönem hep başbaşa buluşmaya başladık. Ben o dönem hiçbirşey yemiyorum. Çok kilo vermişim. Bana Tuğhan mesaj attı zaten hiçbir şey yemiyorsun hazırlan akşam seni yemeğe çıkarıcam. Bende hazırlandım heyecanla beklemeye başladım. O gece çok romantik bir yemek yedik ve sevgili olmaya karar verdik." ifadelerini kullandı. 

 

 

sena suzan sen kimdir nerelidir nisanlisi ile nasil tanistilar 3

 

 

Sena Suzan Şen kimdir? Nerelidir? Burcu nedir? 

 

Sena Suzan Şen kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adından sık sık söz ettiren Sena Suzan Şen 13 Temmuz'da dünyaya gelmiştir. Burcu yengeçtir. İstanbul Üniversitesi'nde okuyan sosyal medya fenomeni 4 Eylül 2021 tarihinde sevgilisi Tuğhan Öztaş ile nişanlanmıştır. Kış mevsimini ve karı çok seven sosyal medya fenomeni sevgilisinin kendisine aldığı ilk hediyenin çiçek olduğunu söylüyor. Şen'in ise sevgilisine aldığı ilk hediye balıkmış. Tam bir spor tutkunu olan sosyal medya fenomeni düzenli olarak spor yapıyor. Instagram'da senasznsen kullanıcı ismiyle paylaşım yapan sosyal medya fenomeni Sena Suzan Şen'in 161K takipçisi bulunuyor. Ayrıca Youtube kanalında 16.7K abonesi bulunan sosyal medya fenomeninin dijital ortamdaki başarısı her geçen gün artmaktadır. 

 

 

Merak edenler için Sena Suzan Şen'in nişanlısı Tuğhan Öztaş ile tanışma hikayesinin tamamı;