Semum Design Yılın En İyisi Oldu!

Ekonomize dergisinin düzenlediÄŸi yılın “En”leri ödül töreninde kısa zamanda yaptığı baÅŸarılı çalışmalarla dikkat çeken Sema Bayraktar’ın sahibi olduÄŸu Semum Design aldı.

 

Ekonomize dergisinin düzenlediÄŸi yılın “En”leri ödül töreninde kısa zamanda yaptığı baÅŸarılı çalışmalarla dikkat çeken Sema Bayraktar’ın sahibi olduÄŸu Semum Design aldı. Bu yıl 13. Kez düzenlenen ödül töreninde “ Yılın en baÅŸarılı mimari tasarım markası “ ödülüne Semum Design layık görüldü. Ödül töreninde ödülü ÅŸirket sahibi baÅŸarılı mimari tasarımcı Sema Bayraktar aldı.

 

4 yıl önce mum tasarımcılığıyla sektöre giren SEMUM DESÄ°GN kurucusu Sema Bayraktar  kısa sürede yaptığı baÅŸarılı iÅŸlerle  dikkat çekiyor. Birçok ünlünün ve markanın iç mekan tasarımcılığını yapan Sema Bayraktar kısa süredeki bu baÅŸarısını Ä°lk olarak iÅŸine  olan sevgisine ,kendine olan saygısına , müÅŸteriyi  iyi tanımasına baÄŸlıyor ve sonrasına da  “kader” diye ekliyor. Yakın zamanda Avrupa’da ve Dubai’de baÅŸlayacak olan 2 proje ile yurtdışına açılacaklarını söyleyen Sema Bayraktar hedefim bir dünya markası olmak diyor..

 

Semum Design

 

Semum Design 2



Etiketler: