Semih Öztürk'ten Survivor 2023'te Osman Can Ural İle İlgili Dikkat Çeken Yorum!

Sosyal medyada yaptığı Survivor yorumlarıyla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü TV yıldızı Semih Öztürk, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Survivor 2023'e fırtına gibi başlayan Osman Can Ural ile ilgili dikkat çeken yorumlarda bulundu.

 

Sosyal medyada yaptığı Survivor yorumlarıyla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü TV yıldızı Semih Öztürk, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Survivor 2023'e fırtına gibi başlayan Osman Can Ural ile ilgili dikkat çeken yorumlarda bulundu. Son dönemde yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü TV yıldızı Semih Öztürk, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Survivor 2023'e fırtına gibi başlayan Osman Can Ural ile ilgili dikkat çeken yorumlarda bulundu.

 

Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Osman Can Ural'ın Survivor 2023'te oynanan ilk dokunulmazlık oyunundaki performansı ile alakalı "Osman Can sportif ve mental olarak herkesten birkaç gömlek üstün. Bu da onu rahatlıkla uzun bir yolculuğa çıkartmak üzere daha ilk bölümden." ifadelerini kullanan Öztürk sosyal medyada yoğun destek gördü. 

 

İşte o paylaşım;

 

semih ozturk ten survivor 2023 te osman can ural ile ilgili dikkat ceken yorum