Semih Öztürk'ten Survivor 2022 All Star Şampiyon İfşası! Olay Oldu!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü Survivor yorumcusu Semih Öztürk, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Survivor 2022 All Star'da şampiyon adayının ilk olduğunu açıklarken, kullandığı ifadelerle sosyal medyada gündem oldu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü Survivor yorumcusu Semih Öztürk, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Survivor 2022 All Star'da şampiyon adayının ilk olduğunu açıklarken, kullandığı ifadelerle sosyal medyada gündem oldu. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü Survivor yorumcusu Semih Öztürk, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Survivor 2022 All Star'da şampiyon adayının ilk olduğunu açıklarken, kullandığı ifadelerle sosyal medyada gündem oldu. 

 

Daha önce de bomba açıklamalar yapan Semih Öztürk son yaptığı paylaşımla da yine kendinden söz ettirmeyi başardı. Semih Öztürk yaptığı paylaşımında gizli gizli Survivor şampiyonunu ifşaladı. Semih Öztürk, sosyal medya hesabından; “Adem Kılıççı benim kardeşim, yakın arkadaşımdır. Bu madalyalarını astığı evinde de kaç sefer sabaha kadar oturmuşluğumuz vardır. Eğer bir hak varsa hak onundur. O şampiyon olursa çok mutlu olacağım. Survivor biter biz yine beraberiz. Ben hep adil konuşurum. O sınanacak” sözlerini dile getirerek; Adem Kılıççı’nın yarışı bir kez daha kazanacağını göstermiş oldu! Bu paylaşımdan sonra sosyal medya karıştı. Takipçiler ise Adem Kılıççı tekrar şampiyon olacağını, Adem Kılıççı’nın en başından beri şampiyonluğu hak ettiği yazılırken diğer bir kesim ise Adem Kılıççı’nın tekrar şampiyon olmasının saçma olduğu yorumlarında bulundular.

 

İşte o paylaşım;

 

semih ozturk ten olay survivor 2022 all star ifsasi sampiyonu acikladi