Semih Öztürk'ten Adem'e Vuran Atakan İle İlgili Dikkat Çeken Yorum!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü Survivor yorumcusu Semih Öztürk, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda bu akşam yayınlanacak 4. dokunulmazlık oyununda Adem'e arkadan tekme atan ve aşağılayan Atakan ile ilgili dikkat çeken ifadeler kullandı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü Survivor yorumcusu Semih Öztürk, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda bu akşam yayınlanacak 4. dokunulmazlık oyununda Adem'e arkadan tekme atan ve aşağılayan Atakan ile ilgili dikkat çeken ifadeler kullandı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü Survivor yorumcusu Semih Öztürk, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda bu akşam yayınlanacak 4. dokunulmazlık oyununda Adem'e arkadan tekme atan ve aşağılayan Atakan ile ilgili dikkat çeken ifadeler kullandı.  

 

Bir hareketi ile bütün yarışmacıları oyun dışı bıraktı!

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü Survivor yorumcusu Semih Öztürk, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda bu akşam yayınlanacak 4. dokunulmazlık oyununda Adem'e arkadan tekme atan ve aşağılayan Atakan ile ilgili dikkat çeken ifadeler kullandı. Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Atakan ile Adem arasında fragmanda yaşanan kavga ile ilgili "Alenen aşağılama içeren görüntüler maalesef.Olayın başını sonunu bilmiyorum fakat Atakan bu hareketiyle Adem ile kapışacağı bir final hikayesi yarattı.Son bir ay herkes Adem vs. Atakan’ı izleyecek. Atakan bir hareketiyle bütün yarışmacıları oyun dışı bıraktı" ifadelerini kullanan Öztürk sosyal medyada gündem oldu. 

 

İşte o paylaşım;

 

semih ozturk ten atakan ile adem arasinda yasanan kavga ile ilgili olay tespit