Sema Aydemir'den Pınar Saka'nın Eşine Olay Pişmanlık Yanıtı! Gündem Oldu!

TV8'de yayınlanan Survivor 2024 All Star tüm hızıyla devam ederken Pınar Saka'nın yarışmaya vedası sonrası Pınar Saka'nın eşiyle Sema Aydemir'in eşi ve Sema Aydemir arasında yaşanan polemik sosyal medyada gündem oldu. Sema Aydemir'in Pınar Saka'nın eşine verdiği olay pişmanlık yanıtı ise çok konuşuldu. İşte detaylar..

 

Survivor All Star yarışmacılarından Pınar ile Seda’nın eşleri arasında laf dalaşı! Yarışmanın dün akşam yayınlanan bölümünde elenen isimlerden Pınar’ın eşi sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda, “Dansöz karakterli insanların pavyona dönüştürdüğü adada hâlâ Pınar’ımın arkasından konuşanlara kolay gelsin” ifadelerini kullanırken Seda’nın eşi ise bu paylaşıma cevaben, “Kültürden bahseden bir insan eşinin ekmek yediği yere pavyon diyorsa eşine de pavyon çalışanı demiş olur” ifadelerini kullandı. Sema ise bu iki paylaşımı alıntılayarak Pınar ile arasında yaşananlara dair, “Hayatımın varoşluğunu karını d*verek yaptım ama pişman mısın deseler aklım hâlâ yapamadıklarımda” dedi. 

 

sema aydemir den pinar saka nin esine olay pismanlik yaniti

 

Survivor’ın en büyük olaylarından biri olan Sema Aydemir'in Pınar Saka'ya şiddet uygulayıp 1 hafta içinde diskalifiye olmasıydı. Sema'yı sözlü tahrik ettiği için söz konusu olayda Pınar haksız görülürken, Survivor'dan elenen Pınar'ı duyunca halay çeken Sema'ya Pınar'ın eşi yanıt vermişti. Sema Aydemir, Pınar'ın eşine açtı ağzını yumdu gözünü. Sema Aydemir ve Pınar Saka arasındaki bitmek bilmez düşmanlık herkesin malumu olduğu gibi Survivor'a yansımış ve ikili arasındaki soğuk savaş fiziksel kavgaya dönmüştü.

 

sema aydemir den pinar saka nin esine olay pismanlik yaniti

 

Pınar'ın sözlü tahriklerine dayanamayan Sema, Pınar'a fiziksel saldırı yapıp şiddete başvurunca 1 haftadır yer aldığı Survivor'dan diskalifiye edilmişti. Sema'nın diskalifiyesinin ardından Pınar ve Sema'yı tutanlar ikiye ayrılırken, eleme adayı olan Pınar Saka aniden elenerek herkesi şaşırttı.

 

sema aydemir den pinar saka nin esine olay pismanlik yaniti

 

Pınar'ın elenmesinin ardından yarışmada yer alan Seda ve arkadaşları çok sevinirken, dışarıda olan Sema Aydemir halay çektiği anları paylaşarak kutlama yaptığını duyurdu. Sema'nın bu hareketi sonrası Pınar Saka'nın eşi sosyal medyadan Sema'ya göndermede bulunan paylaşımlar yaptı. Sema'ya dansöz karakterli diyen Pınar'ın eşi sözleriyle herkesi şaşırtırken, Sema'dan beklenmedik bir yanıt geldi. Pınar'ın eşine pişmanlık açıklaması yapan Sema, Pınar'ı döverek en büyük varoşluğu yaptığını belirttikten sonra "Aklım hala yapamadıklarımda" sözüyle ortalığı iyice karıştırdı.