Selinay Saf Kimdir? Nerelidir? Sevgilisi Var Mı?

Selinay Saf kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan sosyal medya fenomeni Selinay Saf ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Peki Selinay Saf kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Cevaplar haberimizde..

 

Selinay Saf kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan sosyal medya fenomeni Selinay Saf ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran sosyal medya fenomeni Selinay Saf ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Peki Selinay Saf kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Cevaplar haberimizde..

 

selinay saf kimdir nerelidir sevgilisi var mi

 

Selinay Saf kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı?

 

Selinay Saf kimdir? Sosyal medya dünyasının güçlü isimlerinden birisi haline gelen Selinay Saf, ilk olarak Tiktok platformunda hayran kitlesi elde etmiş daha sonra bu hayran kitlesini diğer sosyal medya platformlarına da aktarmayı başarmıştır. TikTok un başarılı içerik üreticilerinden biri olan Selinay 2004 İstanbul doğumludur. TikTok’ta çektiği dans ve playback videolarıyla adından sıkça bahsettiren Selinay Saf henüz 16 yaşındaydı ve 48 kilodur. Selinay’ın burcu bilinmiyor . Çektiği çok eğlenceli videolar la hayli takipçi kitlesine sahip Selinay TikTok’ta 176 bin takipçisi bulunuyor. Instagram 104 bin takipçisi Youtube ise 27 bin takipçi sayısı bulunuyor. Roman ve psikoloji kitapları okumayı seven fenomen lise 10 sınıf öğrenci olup İstanbul’da eğitim hayatına devam etmektedir. İleride psikolog olmak istediği bilinen Selinay’ın bitkilere ve kelebeklere alerjisi olduğu biliniyor. Sosyal medyada saçlarını kestirdikten sonra çok çeşitli eleştiriler alan ünlü fenomen eleştirileri önemsemeyen Selinay kafasını kazıtmak gibi bir hayali olduğunu belirtmiştir. Koyu bir Mustafa Kemal Atatürk hayranı olduğu biliniyor. Ayrıca hayvanları sevdiği ve 2 tane köpeği olduğunu belirtmiştir. Henüz çok genç ve çok güzel olan Selinay kendisine fenomen denmesinden de hoşnut olmadığını vurgulamıştır. Sosyal medyanın parıldayan yıldızlarından olan Saf paylaşımları ile ses getirmeye devam ediyor. Geniş hayran kitlelerine ulaşmayı başaran Selinay adına açılmış bir çok fan sayfası dahi mevcut. Takipçileri sık sık arama motorlarında Selinay’ın yaşını sorar hale geldiler bizler de siz değerli okurlarımız için araştırdık ve bulduk 2004 tarihinde dünyaya gelen başarılı sosyal medya fenomeni 17 yaşında.



Etiketler: