Selen Görgüzel'in Yeni İmajı Sosyal Medyada Beğeni Topladı! Bambaşka Biri Oldu!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu ve şarkıcı Selen Görgüzel, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda yeni klibinden görüntüleri takipçilerinin beğenisine sunarken, yenilediği imajı ile sosyal medyada yoğun ilgi gördü. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu ve şarkıcı Selen Görgüzel, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda yeni klibinden görüntüleri takipçilerinin beğenisine sunarken, yenilediği imajı ile sosyal medyada yoğun ilgi gördü. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu ve şarkıcı Selen Görgüzel, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda yeni klibinden görüntüleri takipçilerinin beğenisine sunarken, yenilediği imajı ile sosyal medyada yoğun ilgi gördü.

 

Yeni imajı beğeni topladı!

 

Müzik piyasasında yer almak istediğini sık sık ifade eden Selen Görgüzel, yeni şarkısı için cesur bir klip çekti. Siyahi dansçıların yer aldığı klipte Selen Görgüzel yeni imajıyla dikkat çekti. Saçlarını kestirip platin rengine boyatan 43 yaşındaki Selen Görgüzel, cesur haliyle dikkatleri üzerine çekti. Yeni şarkısı 'Abbas'ın şıkışını duyuran ünlü isme sosyal medyadan yorum yağdı. Takipçilerinin değişimine şaşırdığı Görgüzel'e çok sayıda 'Ayrılık yaramış' yorumu yapıldı. 

 

İşte Selen Görgüzel'in yeni imajı;

 

selen gorguzel in yeni imaji begeni topladi