Selen Görgüzel'den Dikkat Çeken Açıklama! Kimsenin Soyadına İhtiyacım Yok!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu, ve şarkıcı Selen Görgüzel önceki gün objektiflere yansırken, yaptığı soyadı açıklamasıyla gündem oldu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu, ve şarkıcı Selen Görgüzel önceki gün objektiflere yansırken, yaptığı soyadı açıklamasıyla gündem oldu. Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu, ve şarkıcı Selen Görgüzel önceki gün objektiflere yansırken, yaptığı soyadı açıklamasıyla gündem oldu. 

 

'YENİ HESAP AÇTIM'

 

Hürriyet gazetesinden Sayit Durmaz’ın haberine göre; Hamdi Alkan ile evliliği sona eren Selen Görgüzel önceki gün Nişantaşı’nda görüntülendi. Instagram’ında “Alkan” soyadını kaldıramadığı için yeni bir hesap açan Görgüzel “Yıllar önce o soyisim ile mavi tik verilmişti, ben değiştirmek istedim fakat talebim kabul edilmedi. Ben de yeni hesap açtım” dedi ve ekledi: “Kimsenin soyadına ihtiyacım yok. Bittikten sonra o soy ismi taşımamın bir anlamı yok.”

 

selen gorguzel yeni instagram sayfasi acti