Selçuk Yıldız Kimdir? Nerelidir? Evli Mi?

Selçuk Yıldız kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ve rol aldığı projelerle adından söz ettiren oyuncu Selçuk Yıldız ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Peki Selçuk Yıldız kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

Selçuk Yıldız kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ve rol aldığı projelerle adından söz ettiren oyuncu Selçuk Yıldız ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Son dönemde rol aldığı projelerle geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran oyuncu Selçuk Yıldız ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Peki Selçuk Yıldız kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

selcuk yildiz kimdir nerelidir sevgilisi var mi

 

Selçuk Yıldız kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı?

 

Selçuk Yıldız kimdir? Selçuk Yıldız Türk oyuncu. 23 Aralık 1986 tarihinde Ardahan’da dünyaya gelen Selçuk Yıldız 1.72 cm boyunda ve 62 kg ağırlığındadır. Semra Yıldız ile evlidir. Aslen Ardahanlı’dır. Bugüne kadar Arka Sokaklar, Sevda Kuşun Kanadında, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, Bu Şehrin Efendisi dizilerinde oynayan oyuncu bunun dışında Tay, İki Gözüm Ahmet, Seni Gidi Seni filmlerinde rol almıştır. Eğitimini Yedi Sanat Akademi’de oyunculuk üzerine yapan oyuncu bunun dışında Temel tiyatro ve kamera önü eğitimleri alarak mezun olmuştur. Yaşamını İstanbul’da Kanlıca’da sürdüren oyuncu sinema ve dizi projelerinde yer almaya devam etmektedir.