Selçuk Geçer'den Dikkat Çeken Dolar Ve Akaryakıt Analizi! Ne Kadar Olacak Dedi?

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü ekonomist ve para piyasaları uzmanı Selçuk Geçer, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda dolar ve akaryakıt ile ilgili söyledikleri ile gündem oldu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü ekonomist ve para piyasaları uzmanı Selçuk Geçer, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda dolar ve akaryakıt ile ilgili söyledikleri ile gündem oldu. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü ekonomist ve para piyasaları uzmanı Selçuk Geçer, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda dolar ve akaryakıt ile ilgili söyledikleri ile gündem oldu. 

 

Piyasa değerlendirmeleriyle bilinen uzman isim Selçuk Geçer, döviz ve altının yanı sıra sosyal medya hesabında akaryakıt fiyatlarına ilişkin şoke eden bir paylaşım yaptı. İsabetli tahminleri ile dikkatleri üzerine çeken Geçer, motorin için "50 lira olacak" dedi tarih verdi. Doların yıl sonunda 30 lirayı bulacağını ifade eden Piyasa Uzmanı Selçuk Geçer, Dolar/TL kuruna paralel olarak akaryakıt fiyatları için de yeni bir açıklama yaptı. Yayınlarında günlük piyasa analizi yapan Geçer, Rusya-Ukrayna savaşına dikkat çekerek motorin için akılalmaz bir paylaşım yaptı. Son zamlardan sonra litresi 30 TL'ye yaklaşan motorin bakın ne kadar oluyor? Sosyal medya hesaplarından paylaşımlar yapan Selçuk Geçer, enflasyon için alınan önemlerin yetersiz olduğunu vurgulayarak ileriki günlerde kur patlamalarının altını çizdi. Dünyada baş gösteren enflasyon ve Rusya-Ukrayna savaşının devam etmesi akaryakıt fiyatlarını da derin etkilemeye devam ediyor.

 

selcuk gecer den dikkat ceken dolar ve akaryakit analizi

 

"AL SANA 50 LİRALIK EKONOMİ”

 

Son zamlarla beraber motorin ve benzinde ciddi sıçrayışlar yaşanırken, Piyasa Uzmanı Selçuk Geçer'de Twitter hesabından motorine ilişkin bir paylaşım yaptı. Tahminleri ile bilinen Geçer, yayınladığı twitte şunlara yer verdi: "Gidiyor gönlümün efendisi… #motorin 30 lira oldu. Ben 50 lirayı bekliyorum… O gün geldiğinde gidip 50 liralık alacağım. AL SANA 50 LİRALIK EKONOMİSİ” Paylaşımın altına çok sayıda yorum gelirken, Geçer'in akaryakıt tahmini araç sürücülerini derinden etkiledi.

 

İşte o paylaşım;

 

selcuk gecer den dikkat ceken dolar ve akaryakit analizi ne kadar olacak dedi