Selcoin'den GES Sonrası Dikkat Çeken Dolar Analizi!

Sosyal medyada yayınladığı ekonomi analizleri ile dikkat çekmeyi sürdüren Selcoin olarak bilinen Selçuk Ergin, Youtube kanalında yayınladığı içeriğinde Gelire Endeksli Senet (GES) sonrası doların geleceği seviyelerle ilgili dikkat çeken analizler ve tahminlerde bulundu. 

 

Sosyal medyada yayınladığı ekonomi analizleri ile dikkat çekmeyi sürdüren Selcoin olarak bilinen Selçuk Ergin, Youtube kanalında yayınladığı içeriğinde Gelire Endeksli Senet (GES) sonrası doların geleceği seviyelerle ilgili dikkat çeken analizler ve tahminlerde bulundu. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren Selcoin olarak bilinen Selçuk Ergin, Youtube kanalında yayınladığı içeriğinde Gelire Endeksli Senet (GES) sonrası doların geleceği seviyelerle ilgili dikkat çeken analizler ve tahminlerde bulundu.

 

Karar gazetesinin haberine göre; Dolar ve altın ufak çaplı geriye doğru düşüşler yaşanırken, bu düşüşlerin kalıcılığı sorgulanmaya başladı. Selcoin, olarak bilinen Selçuk Ergin ise riskli bir sürece girildiğini ifade ederek yatırımcıları uyardı. İşte dolar ve altına ilişkin yeni tahminler. Selcoin ismi ile Youtube kanalında piyasa değerlendirmesi yapan Selçuk Ergin, GES hakkında değerlendirmelerde bulundu. Vatandaşa panik satışı yaptırılmaya çalışıldığını ifade eden Selcoin, kura yapılan hamlelere karşı güvenli limanı da verdi. Doların 6 TL serüvenine de değinen Selcoin, gram altın alanlar içinde önemli detaylar verdi.

 

PANİK SATIŞI BAŞLADI

 

"GES senedi duyuruldu. Önemli bir duyuru olsaydı Cumhurbaşkanı Erdoğan'da bununla alakalı bir açıklama yapardı. Bu açıklanmış senedin üzerine ekleme yapılıp yeni paket açıklanabilir. Dolarda şu an yeni bir müdahale planı var. Garanti getirileceği bir bononun geleceğinden bahsediliyor. Kupon ile kar alınacak. Şu aşamada büyük bir haber değil. Haberlerle vatandaşa satış yatırılacak. "

 

"DOLAR/TL'DE GEVŞEME OLACAK"

 

"Dolar/TL ve altında bir gevşeme durumu olabilir. Döviz kurundaki her artış bizi vurmaya devam edecek. Dolar şu an 17 TL'de tutunma gayretinde. 14,86 kırılımı sonrasında yukarı çıktı. 14,86'ta atılan her fitil bile doların yukarı gideceğini etkileyemeyecek. Ancak bu bölgede kırılma olursa 15'lere geri çekilme olabilir. Şu an pik yapmış bir durumda değil. Şu an değerlendi. Yeni amaç paket duyurulmadan önce yeni bir pik seviye beklerim. Bu seviye 20 lira."

 

DOLAR 6'TL'YE DÜŞMEZ!

 

"Süper Bono bekleyen vatandaş detayları belli olmayan bir durumla karşılaştı. Umarım paketin detayları genişletilir. En azından enflasyonu durduran bir paket olur. Doların 6 TL'ye düşmesi devletinde işine gelmez. Önemli olan stabil bir dolar. Bu bizim için faydalı. Dolarda al-sat yapmayın. Şu an riskli bir bölgedeyiz. Ben yatırımlarını tutmaya devam edeceğim."

 

"GRAM ALTIN GÜVENLİ LİMAN"

 

"Gram altında 1000 TL'den kapanış yapması. 985 yeni alanlar için fırsat alımdır. Gevşeyebilir. Destek seviyesi altında fitil iğne olursa 950'den altın almayı isterim. Gram altının 1400 TL'ye giden bir trendin olacağını bekliyorum. Bu fikrim gümüş içinde geçerli. Dolar/TL'nin pik hareketlerin devam etmesi ve ons altındaki süreç gram altının güvenli liman olduğunu gösteriyor. Gram altın ve gümüş güvenli liman."