Åželale Ünseli'ye Yılın En BaÅŸarılı Psikolojik Danışmanı Ödülü!

Son dönemde yaptığı iÅŸlerle geniÅŸ kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren Åželale Ünseli yılın en baÅŸarılı psilkolojik danışmanı ödülüne layık görüldü. 

 

Haber: Sedat Sarıkaya

 

Son dönemde yaptığı iÅŸlerle geniÅŸ kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren Åželale Ünseli yılın en baÅŸarılı psilkolojik danışmanı ödülüne layık görüldü. Son dönemde yaptığı iÅŸlerle geniÅŸ kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren Åželale Ünseli yılın en baÅŸarılı psilkolojik danışmanı ödülüne layık görüldü. 

 

selale unseli ye yilin en basarili psikoloji danismani odulu

 

Ödül koleksiyonuna bir ödül daha!

 

BaÅŸarılı isimlerden Åželale Ünseli,ödül koleksiyonuna yeni bir tanesini daha ekliyor .2023 Yılında aldığı ödüller ile adından oldukça söz ettiren Åželale Ünseli 15 AÄŸustos tarihinde Ä°stanbul /Sultan Ahmet - Hilton Otel'de  yer alan Hagia Sophia Mansions'da düzenlenecek 4.Uluslararası Altın Medya Ödüllerinde gecenin sunucuları TuÄŸba Özay ve Gökay KalaycıoÄŸlu'nun ellerinden " Yılın Uluslararası Çapta en BaÅŸarılı Psikolojik Danışmanı "  ödülünü alacak. GeçtiÄŸimiz günlerde yeni sayısı çıkan X Turkey Magazine dergisine "Güvenli Ä°liÅŸki , Panik Atak , YaÅŸlılarda Depresyon , Ekran Bağımlılığı " gibi önemli konularda önemli bilgileri dergi okuyucularına  verdi. X Turkey Magazine'ye yaptığı açıklamada" Ödüllerim artarak devam ediyor.Beni bu ödüllere layık gören organizasyon sahiplerine sonsuz teÅŸekkürlerimi iletiyorum.Kariyer basamaklarımda hızlı ilerleyiÅŸim devam edecek." dedi.