Şefkat Peker Kimdir? Nerelidir? Sevgilisi Var Mı?

Şefkat Peker kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla son dönemde adından sık sık söz ettiren ünlü basın danışmanı Şefkat Peker ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sık sık merak ediliyor. Peki Şefkat Peker kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Cevaplar haberimizde..

 

Şefkat Peker kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla son dönemde adından sık sık söz ettiren ünlü basın danışmanı Şefkat Peker ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sık sık merak ediliyor. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü basın danışmanı Şefkat Peker ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sık sık merak ediliyor. Peki Şefkat Peker kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Cevaplar haberimizde..

 

sefkat peker kimdir nerelidir sevgilisi var mi

 

Şefkat Peker kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? 

 

Şefkat Peker kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan medya dünyasının yakından tanıdığı Şefkat Peker 10 Haziran 1992 tarihinde İstanbul'da dünyaya gelmiştir. Eğitimini Marmara Üniversitesi Gazetecilik bölümünde tamamlayan Peker, sonrasında ELS Orlando'da dil eğitimi ve Sadri Alışık Kültür Merkezi'nde oyunculuk eğitimi konusunda devam etmiştir. Hobileri arasında seyahat etmek ve yeni yerler keşfetmek, doğa yürüyüşleri, ata binmek, ve yüzmek yer alıyor. Instagram'da sefkatpeker ismiyle paylaşımlarına devam eden Şefkat Peker'in bu mecrada 48.7K takipçisi bulunmaktadır.