Sefa Doğanay'dan Dikkat Çeken Seda Sayan Paylaşımı! Ne Dedi?

Sefa Doğanay Seda Sayan ile ilgili ne dedi? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü komedyen Sefa Doğanay, Instagram sayfasından Seda Sayan ile çekilmiş fotoğrafını takipçilerinin beğenisine sundu. Peki neler söyledi? Cevaplar haberimizde..

 

Sefa Doğanay Seda Sayan ile ilgili ne dedi? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü komedyen Sefa Doğanay, Instagram sayfasından Seda Sayan ile çekilmiş fotoğrafını takipçilerinin beğenisine sundu. Son dönemde yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü komedyen Sefa Doğanay, Instagram sayfasından Seda Sayan ile çekilmiş fotoğrafını takipçilerinin beğenisine sundu. Peki neler söyledi? Cevaplar haberimizde..

 

Fotoşop var diyenin kalbini kırarım! 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü komedyen Sefa Doğanay, Instagram sayfasından Seda Sayan ile çekilmiş fotoğrafını takipçilerinin beğenisine sundu. Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda Seda Sayan ile beraber çekilmiş fotoğrafını paylaşan ünlü şarkıcı "Bize fotoşop var diyenin kalbini kırarım" ifadelerini kullandı.  

 

İşte o paylaşım;

 

sefa doganay dan dikkat ceken seda sayan paylasimi