Seda Sayan Sunucusu OlduÄŸu Programın Yayınlanmaması Ä°le Ä°lgili Açıklama Yaptı!

Seda Sayan'ın sunduÄŸu Sabahın Sultanı Seda Sayan programı neden yok? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniÅŸ kitlelerin beÄŸenisini kazanan ünlü ÅŸarkıcı ve sunucu Seda Sayan, Star TV'de yayınlanan Sabahın Sultanı Seda Sayan programının neden yayınlanmadığını yaptığı açıklama ile anlattı. Peki Seda Sayan'ın sunduÄŸu Sabahın Sultanı Seda Sayan programı neden yok? Cevaplar haberimizde..

 

Seda Sayan'ın sunduÄŸu Sabahın Sultanı Seda Sayan programı neden yok? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniÅŸ kitlelerin beÄŸenisini kazanan ünlü ÅŸarkıcı ve sunucu Seda Sayan, Star TV'de yayınlanan Sabahın Sultanı Seda Sayan programının neden yayınlanmadığını yaptığı açıklama ile anlattı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniÅŸ kitlelerin dikkatini çekmeyi baÅŸaran ünlü ÅŸarkıcı ve sunucu Seda Sayan, Star TV'de yayınlanan Sabahın Sultanı Seda Sayan programının neden yayınlanmadığını yaptığı açıklama ile anlattı. Peki Seda Sayan'ın sunduÄŸu Sabahın Sultanı Seda Sayan programı neden yok? Cevaplar haberimizde..

 

sabahin sultani seda sayan programi neden yok seda sayan acikladi

 

Seda Sayan'ın sunduÄŸu Sabahın Sultanı Seda Sayan programı neden yok? 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniÅŸ kitlelerin beÄŸenisini kazanan ünlü ÅŸarkıcı ve sunucu Seda Sayan, Star TV'de yayınlanan Sabahın Sultanı Seda Sayan programının neden yayınlanmadığını yaptığı açıklama ile anlattı. Instagram sayfasından yayınladığı videosunda programın neden yayınlanmadığını "Herkese iyi akÅŸamlar..Kısacık bir ara vermek durumda kaldık. Benimle bir ilgisi yok ama evde dinleniyorum. Beni merak eden arayan soran herkese teÅŸekkür ederim. En kısa zamanda görüÅŸmek dileÄŸiyle" ifadelerini kullanan ünlü sanatçı sosyal medyada yoÄŸun destek gördü. 

 

Ä°ÅŸte o açıklama;