Seda Sayan Düğün Öncesi Son Haliyle Şaşırttı!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sanatçı Seda Sayan, düğün öncesi yaptırdığı bakımlarla bambaşka biri olurken, yaptığı son paylaşımda haliyle şoke etti. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sanatçı Seda Sayan, düğün öncesi yaptırdığı bakımlarla bambaşka biri olurken, yaptığı son paylaşımda haliyle şoke etti. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sanatçı Seda Sayan, düğün öncesi yaptırdığı bakımlarla bambaşka biri olurken, yaptığı son paylaşımda haliyle şoke etti.  

 

Yedinci kez nikah masasına oturmaya hazırlanan Seda Sayan'dan şaşırtan bir paylaşım geldi. Yakın süreçte 25 yaş küçük sevgilisi Çağlar Ökten'e 'evet' diyen ve düğün için hazırlıklarını sürdüren Seda Sayan, yaptırdığı bakımlar sonrası incecik olan bacaklarını paylaştı.

 

seda sayan in son hali soke etti

 

"BENDE BU BACAKLAR 20 YAŞINDA BİLE YOKTU"

 

Tam 29 cm inceldiğini açıklayan evlilik hazırlığındaki Seda Sayan, "Bende bu bacaklar 20 yaşında bile yoktu" ifadesini kullandı.

 

"BACAKLARIMI ÖZELLİKLE GARANTİLETTİM"

 

"Bacaklarımı özellikle garantilettim, minicik oldum" ifadesini kullanan Seda Sayan'ın giydiği elbisenin de omuz ve bel kısımlarından tutmadığı görüldü.

 

"GİZLEME TARAFTARI DEĞİLDİM"

 

Geçtiğimiz günlerde sahne öncesi evlilik konusu hakkında konuşan Çağlar Ökten ise, "Çıkan evlilik haberi ile ben çok rahatladım, çünkü ben gizleme taraftarı değildim, üzerimden baskı kalkmış gibi hissettim" ifadelerini kullanmıştı.