Seda Sayan'dan Olay Karar! Kesenin Ağzını Açtı!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sanatçı Seda Sayan'ın eşi ile birlikte yeni evine taşınmaya hazırlandığı iddia edilirken, konuyla ilgili dikkat çeken iddialar ortaya atıldı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sanatçı Seda Sayan'ın eşi ile birlikte yeni evine taşınmaya hazırlandığı iddia edilirken, konuyla ilgili dikkat çeken iddialar ortaya atıldı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü sanatçı Seda Sayan'ın eşi ile birlikte yeni evine taşınmaya hazırlandığı iddia edilirken, konuyla ilgili dikkat çeken iddialar ortaya atıldı. 

 

Karar'ın haberine göre; Evlilikleri hakkında çıkan dedikodulara ilişkin hiçbir açıklama yapmayan çiftten ilk hamle geldi. 34 yaşındaki eşine büyük bir jest yapan Seda Sayan, ağızları açıkta bıraktı. İddialara göre bir süre önce Sarıyer sırtlarında bulunan evini 4 milyon liraya satılığa çıkaran Seda Sayan, villasını satmaktan vazgeçti. Uzun zamandır Zorlu'da oturan Sayan, satmaktan vazgeçtiği villasını dekore edip eşi ile birlikte oraya yerleşmeyi planlıyor. Kendisi hakkında çıkan haberlere henüz açıklama yapmayan Seda Sayan anlaşılan o ki eşi için kesenin ağzını açtı. Her söyleminde paradan çok karaktere baktığını belirten Sayan'ın bu hamlesi söylediklerini doğrular nitelikte. 7. defa mutluluğu nikah masasında bulan Sayan'ın son dönemdeki değişimi de dikkatlerden kaçmadı. Yaptığı bir dizi estetik operasyonları ile bambaşka birine dönüşen ünlü sanatçı, zamana meydan okuyor.



Etiketler: