Seda Sayan'dan Evlilik Sözleşmesi İtirafı! Çağlar Ökten İle Evlilik Sözleşmesi Yapacak Mı?

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sanatçı Seda Sayan, önceki gün evlilik hazırlığı yaptığı sevgilisi Çağlar Ökten ile objektiflere yansırken, evlilik sözleşmesi ile ilgili sorulan soruya dikkat çeken açıklamalar yaptı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sanatçı Seda Sayan, önceki gün evlilik hazırlığı yaptığı sevgilisi Çağlar Ökten ile objektiflere yansırken, evlilik sözleşmesi ile ilgili sorulan soruya dikkat çeken açıklamalar yaptı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sanatçı Seda Sayan, önceki gün evlilik hazırlığı yaptığı sevgilisi Çağlar Ökten ile objektiflere yansırken, evlilik sözleşmesi ile ilgili sorulan soruya dikkat çeken açıklamalar yaptı. 

 

Evlilik sözleşmesi yapmayacağım!

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sanatçı Seda Sayan, önceki gün evlilik hazırlığı yaptığı sevgilisi Çağlar Ökten ile objektiflere yansırken, evlilik sözleşmesi ile ilgili sorulan soruya dikkat çeken açıklamalar yaptı. Önceki evliliklerinde sözleşme yapan Seda Sayan, Çağlar Ökten ile sözleşme yapmayacağını açıkladı. "Evlilik için Çağlar beni ikna etmedi, ben onu ikna ettim. Birbirimize çok güvendik, güven benim için çok önemli. Bugüne kadar evlilik sözleşmesi yaptım ama Çağlar'la yapmama hiç gerek yok. Doğru zamana ve kadere çok inanan biriyim" dedi.

 

seda sayan dan evlilik sozlesmesi itirafi