Seda Sayan'dan Açıklama! Herşey Yolunda!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sanatçı Seda Sayan önceki gün bir alışveriş merkezinde görüntülenirken önemli açıklamalar yaptı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sanatçı Seda Sayan önceki gün bir alışveriş merkezinde görüntülenirken önemli açıklamalar yaptı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sanatçı Seda Sayan önceki gün bir alışveriş merkezinde görüntülenirken önemli açıklamalar yaptı.

 

Ünlü sanatçı Seda Sayan geride bıraktığımız gün İstinyePark'da objektiflere takıldı. "Sabahın Sultanı Seda Sayan" programı sonrası soluğu alışveriş merkezinde alan Sayan, alışveriş merkezinde turladığı esnada gazeteciler tarafından görüntülendi. Muhabirlerin fotoğraf isteğini kırmayarak objektiflere poz veren başarılı sanatçı, muhabirlerle ayaküstü sohbet etmeyi de ihmal etmedi. Sayan; "Herşey yolunda çocuklar, keyfim de yerinde. Teşekkür ederim, kendinize iyi bakın" demekle yetindi. Tek başına alışveriş turuna devam eden Seda Sayan'ın havaya rağmen açık renk kombini ve şıklığı ise gözlerden kaçmadı.

 

seda sayan dan aciklama hersey yolunda