Seda Sayan Çağlar Ökten'i Tom Ellis'e Benzetti! Sosyal Medyada Gündem Oldu!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sanatçı Seda Sayan, yaptığı açıklamada 7 Mayıs'ta Prag'ta evleneceği nişanlısı Çağlar Ökten'i dünyaca ünlü oyuncu Tom Ellis'e benzetirken, bu açıklama sosyal medyada gündem oldu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sanatçı Seda Sayan, yaptığı açıklamada 7 Mayıs'ta Prag'ta evleneceği nişanlısı Çağlar Ökten'i dünyaca ünlü oyuncu Tom Ellis'e benzetirken, bu açıklama sosyal medyada gündem oldu. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sanatçı Seda Sayan, yaptığı açıklamada 7 Mayıs'ta Prag'ta evleneceği nişanlısı Çağlar Ökten'i dünyaca ünlü oyuncu Tom Ellis'e benzetirken, bu açıklama sosyal medyada gündem oldu. 

 

seda sayan caglar okten i tom ellis e benzetti

 

Dünyaca ünlü oyuncu Tom Ellis'e benzetti!

 

2020'de 'Fransız Askısı' adı verilen yöntemle yüzünü gerdiren Seda Sayan, ardından burnu ile dudağı arasındaki mesafeyi kısalttırmak için de 'Dudak liftingi' yaptırmasıyla gündem olmuştu. Sayan estetik paylaşımından sonra benzetme açıklamasıyla gündemde. İlk evliliğini 1987 yılında yapan, son eşi Onur Şan'dan 2010'da boşanan bir çocuk annesi Seda Sayan, şarkıcı Çağlar Ökten ile evlilik hazırlığı yaparken ilginç bir benzetme yaptı. 7 Mayıs'ta Çek Cumhuriyeti'nin başkenti Prag'da evlenecek olan Seda Sayan kendisinden 25 yaş küçük aşkını ünlü oyuncuya benzetti. Seda Sayan müstakbel eşi Çağlar Ökten’i Lucifer dizisinin yakışıklı oyuncusu Tom Ellis'e benzeterek "Benim kocam ne İsmail YK ne de Burak Özçivit. O benim Lucifer’ım" yorumuyla sosyal medyada dalga konusu oldu