Seda Akman'ın Son Hali Sosyal Medyada Gündem Oldu! Çok Beğenildi!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla zaman zaman adından söz ettiren ünlü oyuncu Seda Akman, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda yeni imajıyla yoğun ilgi gördü. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla zaman zaman adından söz ettiren ünlü oyuncu Seda Akman, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda yeni imajıyla yoğun ilgi gördü. Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla zaman zaman adından söz ettiren ünlü oyuncu Seda Akman, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda yeni imajıyla yoğun ilgi gördü. 

 

seda akman in son hali sosyal medyada yogun ilgi gordu

 

Son hali yoğun ilgi gördü!

 

Seda Akman son haliyle çok beğenildi. Ünlü oyuncu "Bu yaz kafam rahat" notu ile yayınladığı pozlarında yeni imajıyla dikkat çekti. Ünlü oyuncunun yeni imajını görenler tanıyamadı. Sosyal medya paylaşımları ve açıklamalarıyla çok konuşulan Seda Akman yeni imajıyla sosyal medyada gündem oldu. Yaz aylarının gelmesiyle birlikte kısa saç akımına uyan Seda Akman'ın son hali çok beğenildi. Ünlü oyuncu yeni imajını 'Bu yaz kafam rahat' notu ile takipçilerinin beğenisine sundu. Ünlü ismin bu paylaşımı binlerce beğeni ve yorum aldı. Sosyal medyada; 'Çok yakışmış', 'Nasıl yakışmış bayıldım', 'Ay harika olmuş', 'Çok güzelsin çok' gibi yorumlar yapıldı.



Etiketler: