Seda Akgül Yapılan Yorumlara İsyan Etti! Ne Kadar Yüzeysel Cahil Bir Toplum Oldunuz!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adından sık sık söz ettiren ünlü sunucu Seda Akgül, yayınladığı videosunda takipçilerinin hakkında yaptığı kötü yorumlara isyan ederken, ne kadar yüzeysel cahil bir toplum oldunuz dedi. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adından sık sık söz ettiren ünlü sunucu Seda Akgül, yayınladığı videosunda takipçilerinin hakkında yaptığı kötü yorumlara isyan ederken, ne kadar yüzeysel cahil bir toplum oldunuz dedi. Seda Akgül, takipçilerin kendisine yaptığı yorumlara dayanamadı ve çektiği video ile yanıt verdi... Akgül, "Benim popomdan size ne" dedi.

 

Seda Akgül sosyal medyada paylaştığı videoda takipçilerin kendisine yaptığı yorumlara isyan etti. Seda Akgül "Anam silikon yaptırmadığım mı kaldı, yok estetik yaptırmadığım mı kaldı? Yok saçın güzel yok saçın çirkin! İyi bayramlar demişim sadece... Acayip bir toplum oldunuz. Konuşunca da 'delirdin' deniliyor. Kardeşim ben popomla, bacağımla mı meşhur oldum?

 

Ünlü olduğumda 103 kiloydum! 

 

Ben başarılı olup tanındığımda tam 103 kiloydum. Ondan sonra zayıfladım. İki ay anne baba evinde oturursan tabii ki tombişlersin. Sizin ruhunuz mu bozuk, ayarınız mı kaçık? Oğlunuza mı alacaksınız beni? Benim popomdan bacağımdan size ne!" diyerek isyan etti. 

 

İşte o video;