Seda Akgül Koronadan Ölmeyi Tercih Ediyorum Dedi!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla zaman zaman adından söz ettiren ünlü TV yıldızı Seda Akgül, Instagram sayfasından yayınladığı videosunda yetkililere seslenirken, 19 Mayıs haftasında 4 günlül sokaÄŸa çıkma yasağı koymamaları için yalvarırken ben koronadan ölmeyi tercih ediyorum dedi. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla zaman zaman adından söz ettiren ünlü TV yıldızı Seda Akgül, Instagram sayfasından yayınladığı videosunda yetkililere seslenirken, 19 Mayıs haftasında 4 günlül sokaÄŸa çıkma yasağı koymamaları için yalvarırken ben koronadan ölmeyi tercih ediyorum dedi. Son dönemde yaptığı paylaşımlarla geniÅŸ kitlelerin dikkatini çekmeyi baÅŸaran ünlü TV yıldızı Seda Akgül, Instagram sayfasından yayınladığı videosunda yetkililere seslenirken, 19 Mayıs haftasında 4 günlül sokaÄŸa çıkma yasağı koymamaları için yalvarırken ben koronadan ölmeyi tercih ediyorum dedi.

 

Instagram sayfasından yayınladığı videosunda "Yetkililere yalvarıyorum; nolur 4 günlük sokaÄŸa çıkma yasağıyla bizi evlere baÄŸlamayın. Beden ve ruhu ayıramazsınız. Artık ÅŸunu mu dedirteceksiniz; ‘ya korona canımı alsın daha iyi.’ Ben bunu demek üzereyim. Ben koronadan ölmeyi tercih ediyorum, tamam mı kardeÅŸim?" ifadelerini kullanan Akgül bu paylaşımıyla sosyal medyada uzun süre konuÅŸuldu. 

 

Ä°ÅŸte o video;