Şebnem Schaefer Şoför Nebahat'e Benzetildi! İşte O Paylaşım!

Sosyal medyada paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü manken Şebnem Schaefer, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda Yeşilçam'ın unutulmaz karakteri Şoför Nebahat'e benzetildi. 

 

Sosyal medyada paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü manken Şebnem Schaefer, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda Yeşilçam'ın unutulmaz karakteri Şoför Nebahat'e benzetildi. Sosyal medyada paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü manken Şebnem Schaefer, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda Yeşilçam'ın unutulmaz karakteri Şoför Nebahat'e benzetildi. 

 

Ünlü manken Şebnem Schaefer geçen cumartesi, bir arkadaşının 1964 model Chevrolet İmpala otomobiliyle tur attı. Şebnem Schaefer taktığı kırmızı şapkasıyla 'Şoför Nebahat'a benzetildi. Manken Şebnem Schaefer geçen cumartesi Fenerbahçe’deydi. Bir arkadaşının 1964 model Chevrolet İmpala marka klasik otomobiliyle tur attı.

 

sebnem schaefer sofor nebahat e benzetildi

 

Heyecanlı ve keyifliydi!

 

Ünlü manken direksiyon başına da geçti. Şebnem, “Heyecanlı ve çok keyifliydi” diye konuştu. Görenler Şebnem Schaefer'ı 'Şoför Nebahat'a benzetti. Malum; 'Şoför Nebahat', Yeşilçam'ın unutulmaz filmleri arasında. Önce Sezer Sezin, sonra da Fatma Girik canlandırmıştı.

 

sebnem schaefer sofor nebahat e benzetildi