Say Yayınları Yeni Kitaplarını Tanıttı!

Yayınladığı kitaplarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan Türkiye’nin en ünlü yayın evlerinden bir tanesi olan Say Yayınları Hayatını bilime ve bilimi sevdirmeye adamış usta bilimci Carl Sagan’ın son kitabı Milyarlarca ve Milyarlarca ile birlikte Popüler Bilim Kitaplığı’na iki yeni kitap daha ekledi.

 

Bilim, Sanat, Felsefe, Edebiyat alanlarında yayınladığı birbirinden değerli eserlerle kitapseverlerden yoğun ilgi gören Say Yayınları, Stephen Hawking’in eserleri ile çizgibilim dizisini de genişletti.

 

Ayrıca Türk edebiyatının unutulmaz isimlerinden Hüseyin Rahmi Gürpınar’ın Gulyabani ve Kuyrukluyıldız Altında Bir İzdivaç eserlerini de Prof. Dr. Mehmet Kanar’ın günümüz Türkçesine uyarladığı halleriyle yayımlayan Say Yayınları, bunlarla birlikte Erich Fromm’un İnsanlık Başarabilecek mi? adlı kitabını ve New Scientist dergisi tarafından 2016 yılında düzenlenen “How Your Brain Works?” adlı seminerlerde yapılan konuşmalardan ve çeşitli makalelerden derlenen Beynimiz Nasıl Çalışır? ile yine New Scientist dergisi tarafından 2016 yılında düzenlenen “Görelilik ve Ötesi” adlı seminerlerde yapılan konuşmalardan ve çeşitli makalelerden derlenen Evren Nasıl Ortaya Çıktı? adlı çalışmayı okurlarıyla buluşturdu.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Not: Say Yayınları'nın kitaplarını indirimli olarak 38. İstanbul Kitap Fuarı'nda 3. Salon 203 No'lu standtan edinebilirsiniz.