Sarp Levendoğlu İle Deniz Sipahi Aşklarını İlan Ettiler!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Sarp Levendoğlu ile şarkıcı Deniz Sipahi aşklarını ilan ettiler. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Sarp Levendoğlu ile şarkıcı Deniz Sipahi aşklarını ilan ettiler. Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Sarp Levendoğlu ile şarkıcı Deniz Sipahi aşklarını ilan ettiler. 

 

Oyuncu Sarp Levendoğlu ile şarkıcı Deniz Sipahi'nin hakkındaki aşk dedikoduları doğru çıktı. Çift, aşklarını duyurdu. Sarp Levendoğlu, gönlünü müzisyen Deniz Sipahi'ye kaptırdı. Bir süredir haklarında çıkan aşk söylentileri karşısında suskun kalan ikili, aşklarını ilan etti. Deniz Sipahi, sevgilisiyle birlikte yer aldıkları fotoğrafı sosyal medya sayfasından paylaşarak 'aşk' haberlerini doğruladı. Sarp Levendoğlu, Naz Çağla Irmak'tan ile ilişkisini geçtiğimiz yıl sessiz sedasız sonlandırmıştı. Sarp Levendoğlu, 2014 – 2017 arasında yine bir meslektaşı olan Birce Akalay ile evlilik yaşamıştı.