Şarkıcı Kader Hastanelik Oldu! Sağlık Durumu Nasıl?

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlara yapılan kötü yorumlara yaptığı isyan ile gündemde olan 90'lı yılların unutulmaz şarkıcısı Kader, sosyal medyada kendisine yapılan kötü yorumlar sonrası fenalaşarak hastanelik oldu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlara yapılan kötü yorumlara yaptığı isyan ile gündemde olan 90'lı yılların unutulmaz şarkıcısı Kader, sosyal medyada kendisine yapılan kötü yorumlar sonrası fenalaşarak hastanelik oldu. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran 90'lı yılların unutulmaz şarkıcısı Kader, sosyal medyada kendisine yapılan kötü yorumlar sonrası fenalaşarak hastanelik oldu. 

 

90'lara sesi ve şarkılarıyla damga vuran şarkıcı Kader, sosyal medyada yapılan hakaret içerikli yorumlar sonrası hastanelik oldu. Kader, kilolarıyla ilgili yorum yapanlara dava açacağını söyledi.

 

kader hastanelik oldu

 

CANIMI YAKIYORLAR

 

Şimdilerde yeniden popüler olan 'Adamım' şarkısıyla bir döneme damga vuran ve uzun süredir ortalarda görünmeyen Kader, yaşadığı sağlık sorunundan bahsederken, aldığı kilolar hakkında sosyal medyada yapılan acımasız yorumlara isyan etmişti. Kader, "İnsanlar çok acımasızlar. Hakkımda yapılan yorumları ilk okuduğumda günlerce uyku uyumadım. Telefonu ellerine aldıkları zaman, rahatlıkla herkese her şeyi yazabileceklerini, hakaret edebileceklerini sanmaları... İnsanları o kadar üzüyorlar ki! Benim canımı yakıyorlar" demişti.

 

BU KADAR İLERİ GİTMEYİN

 

Sosyal medyanın hayatımızı olumsuz etkilediğini savunan 43 yaşındaki şarkıcı, "Sosyal medyada yazıyorlar; 'Manda yavrusu' ne demek! Bunun daha ilerisi var, Bu kadar ileri gitmeyin" demişti.



Etiketler: