Şarkıcı Ege Depremde Üzüntüden Sesini Kaybetti!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı Ege depremde üzüntüden sesini kaybettiğini açıkladı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı Ege depremde üzüntüden sesini kaybettiğini açıkladı. Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı Ege depremde üzüntüden sesini kaybettiğini açıkladı. 

 

Şarkıcı Ege, 6 Şubat'ta meydana gelen Kahramanmaraş merkezli depremlerde yakın dostlarını kaybettiğini, üzüntüden sesinin kısıldığını ve tedavi gördüğünü açıkladı. Şarkıcı Ege, Nişantaşı'ndaki bir alışveriş merkezinden çıkarken görüntülendi. Burada basın mensuplarının sorularını yanıtlayan ünlü şarkıcı deprem felaketinin yarattığı üzüntü nedeniyle sesinin kısıldığını söyledi.

 

Habertürk'ten Volkan Özdemir'in haberine göre; doktor randevusu olduğunu söyleyip, ayaküstü soruları yanıtlayan Ege, 6 Şubat'ta meydana gelen Kahramanmaraş merkezli deprem felaketlerinin ardından büyük travma yaşadığını ve bu sebeple sesinin kısıldığını anlattı.

 

'DEPREMLE BERABER TRAVMA OLUŞTU’

 

Belli aralıklara doktora gelip, ses terapisi aldığını ifade eden Ege, depremde yakın dostlarını kaybetmesinin üzüntüsüyle bel ve boyun fıtığı olduğunu da sözlerine ekledi. Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Ege, "Depremle beraber bir travma oluştu ve uzun bir süre sesim çıkmadı. İki ay bekledim ama açılmayınca şimdi ses terapisine başladım. Ajda Pekkan'ın da ses koçu olan bir doktorumuz var, ona geliyorum. Beş, altı ders aldık. Geçenlerde ilk konserimizi verdik, işe yaramış. Psikolojik sebeple, üzüntüden oldu. Ülke olarak üzüntü dolu günlerden geçtik. Zaten o dönem konserlerimi de iptal etmiştim, içimden söylemek gelmiyordu. Üzüntüden fazla kasmışım kendimi; bel ve boyun fıtığım ve ayrıca omuzlarda yırtık oldu. Ağır travma oldu benim için. Allah bir daha ülkemize göstermesin inşallah. Ben de depremde yakın dostlarımı kaybettim" ifadelerini kullandı.



Etiketler: