Şarhoş Avustralyalı Bir Kamyon Altında 400 Kilometre Yol Gitti!

Taksiyle topu topu 50 kilometrelik yolu vardı. Ama paraya kıyamadı. Üstelik sarhoştu. Bir kamyonun yerin sadece 50 santimetre üstünde gidebileceği rulmanlarına yapıştı.

 

Fenoreporter - Dış Haberler Servisi

 

Ama bir sorun ortaya çıktı: Kamyon 400 kilometre boyunca hiç durmadı!

 

43 yaşındaki sarhoş Avustralyalı’nın macerası bir kamyonun rulmanlarına tutunarak evine gitmek istemesiyle başladı. Ne de olsa evi sadece 50 kilometre uzaklıktaydı. Dayanabilirdi. En geç 1,5 saat sonra evine varacaktı.

 

Ne var ki, sarhoş Avustralyalı kendini 50 değil, 400kilometre uzaklıkta buldu. Evinin bulunduğu kasabayı geçince, ilk kırmızı ışıkta atlayabileceğini düşündü. Ama onun şanssızlığına mı verelim, yoksa kamyon şoförünün yansına mı; aracın güzergahı boyunca tüm ışıklar yeşil yandı ve hiç durmadı.

 

Kamyonun şoförü yola çıktıktan ancak 4 saat sonra durdu ve kaçak yolcuyu gördü. Şoförün uyarısıyla gelen polisler de, sarhoş adamın 4 saat boyunca şasiye tutunarak yolculuk ettiğini öğrenince kulaklarına inanamadılar.

 

Sarhoş yolcunun bedava eve gitme planı da tutmadı. Çünkü 288 Avustralya doları cezaya çarptırıldı. Ayrıca bilet ücreti ödettirilip evine gitmesi için trene bindirildi.



Etiketler: