Sandra'nın Yüz Kremi Olmak İsterdim! Akın Akınözü'nden Bomba Açıklamalar!

Şu sıralar Star TV'de yayınlanan Kaderimin Oyunu dizisindeki performansıyla hayranlarından yoğun ilgi gören ünlü oyuncu Akın Akınözü, Youtube'da Hakan Gence'nin konuğu olurken sevgilisi Sandra Pestemalciyan ile ilgili dikkat çeken açıklamalar yaptı. Peki Akın Akınözü sevgilisi hakkında neler söyledi? Cevaplar haberimizde..

 

Şu sıralar Star TV'de yayınlanan Kaderimin Oyunu dizisindeki performansıyla hayranlarından yoğun ilgi gören ünlü oyuncu Akın Akınözü, Youtube'da Hakan Gence'nin konuğu olurken sevgilisi Sandra Pestemalciyan ile ilgili dikkat çeken açıklamalar yaptı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Akın Akınözü, Youtube'da Hakan Gence'nin konuğu olurken sevgilisi Sandra Pestemalciyan ile ilgili dikkat çeken açıklamalar yaptı. Peki Akın Akınözü sevgilisi hakkında neler söyledi? Cevaplar haberimizde..

 

akin akinozu nden sevgilisi sandra ile ilgili dikkat ceken aciklamalar sandra nin yuz kremi olmak isterdim

 

SANDRA’NIN YÜZ KREMİ OLMAK İSTERDİM”

 

Hakan Gence’nin YouTube programına konuk olan Akın Akınözü,  “Çapkın değilim ama flörtöz olduğumu söyleyebilirim. Flörtleşmeyi severim, bu insanı besleyen bir enerji. Kız arkadaşımla hâlâ flörtleşiyorum. İlk adımı attığımda bunun karşılık bulacağını biliyordum. İlişkilerde hep ilk adımı atan taraf oldum. Bu da centilmenliğimden kaynaklanıyor. Sandra’nın yüz kremlerinden biri olmak isterdim. Her gece yatmadan önce onun yüzüne dokunmuş olurdum” dedi.