Sana Söz Avukat Erdem Serkan Altunorak Kimdir?

O3 Medya adına Saner Ayar'ın yapımcılığını üstlendiği, senaryosu Ali Erkan Ersezer ve Sertaç Sayın tarafından kaleme alınan Star TV'nin sevilen yapımı Sana Söz dizisinde canlandırdığı Avukat Erdem karakteriyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Serkan Altunorak'ın kim olduğu, nereli olduğu, kaç yaşında olduğu gibi sorular sosyal medyada ve internette sıklıkla araştırılıyor. Peki Serkan Altunorak kimdir? Nerelidir? Kaç yaşındadır? Sevgilisi var mıdır? Cevaplar haberimizde..

 

O3 Medya adına Saner Ayar'ın yapımcılığını üstlendiği, senaryosu Ali Erkan Ersezer ve Sertaç Sayın tarafından kaleme alınan Star TV'nin sevilen yapımı Sana Söz dizisinde canlandırdığı Avukat Erdem karakteriyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Serkan Altunorak'ın kim olduğu, nereli olduğu, kaç yaşında olduğu gibi sorular sosyal medyada ve internette sıklıkla araştırılıyor. Son dönemde yer aldığı projelerle geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Serkan Altunorak'ın kim olduğu, nereli olduğu, kaç yaşında olduğu gibi sorular sosyal medyada ve internette sıklıkla araştırılıyor.

 

sana soz avukat erdem serkan altunorak kimdir

 

Sana Söz Avukat Erdem Serkan Altunorak kimdir? 

 

Serkan Altunorak, 24 Aralık 1976 tarihinde Ankara'da doğmuştur. Ankara'da dekoratörlük yapan, babası 2007'de öldükten sonra annesi İskenderun'a yerleşmiş. Bir erkek kardeşi var o da New York'ta yaşıyor. 10 yaşında dublaja başladı. Serkan Altunorak, 24 Aralık 1976 tarihinde Ankara’da dünyaya geldi. Hacettepe Üniversitesi Tiyatro Bölümü mezunudur. Daha sonra Mimar Sinan Üniversitesi’nde konservatuvarın Güzel Sanatlar Bölümü’nü bitirdi. Serkan Altunorak, 90’lı yıllarda çocuk olan herkesin yakından tanıdığı Bugs Bunny karakterini seslendiren isimdir. 1999 yılında ‘Ayrılsak da Beraberiz’de Unisex Bekir, 2006 yılında ‘İmkansız Aşk’ta Cem, yine 2006 yılında ‘Gomeda’da Tolga, 2007 yılında ‘Kara Duvak’ta Merdan’ı canlandıran oyuncu, 2008 yılında ise Sınıf dizisinde Umut karakterini ve DOT’ta Kürklü Merkür oyununda Eliot karakterini canlandırdı. Bu aralarda ‘Melekler Korusun’ adlı dizide bir konservatuvar öğretmenini canlandırdı. Ayrıca New York Film Academy’de 4.5 ay kamera eğitimi alan ünlü oyuncu şimdilerde avukat Erdem karakteriyle Sana Söz dizisinde yer almaktadır.