Samsung Galaxy S23 Serisi Tanıtıldı!

Samsung yeni bombasını açıkladı! Teknoloji devi Samsung, yeni Premium akıllı telefonları Galaxy S23 serisini, Unpacked etkinliğinde kullanıcıların beğenisine sundu. Samsung Galaxy S23 Özellikleri Neler? Fiyatı Ne kadar? İşte detaylar… 

 

 

Webtekno'dan Beyazıt Kartal'ın haberine göre; Teknoloji devi Samsung, yeni Premium akıllı telefonları Galaxy S23 serisini, Unpacked etkinliğinde kullanıcıların beğenisine sundu. Galaxy S23, Galaxy S23+ ve Galaxy S23 Ultra şeklinde üç farklı modelden oluşan seri yoğun ilgi gördü.

 

Galaxy S23 Serisi, 200 MP kamera ve 3,36 Ghz çekirdek hızına sahip. Bugüne kadar ki en yüksek telefon çözünürlüğüne sahip olan telefon, ekranında yüzde 22 geri dönüştürülmüş cam ve gövdede yüzde 80 geri dönüştürülmüş plastik kullanılarak Galaxy S23 Ultra en çevreci Samsung telefon oldu. Galaxy S23 Serisi’nin tamamında Dynamic AMOLED 2X ekran bulunuyor. Galaxy S23 ve Galaxy S23+ modellerinde Full HD+ olan çözünürlük; Galaxy S23 Ultra'da ise QHD+ olarak kullanıcılara sunuldu. One UI 5.1 ile Android 13 işletim sistemli cihaz, ultrasonik parmak izi okuyucusuna sahip. Bunun yanı sıra Bluetooth 5.3 teknolojisi ve 5G desteği de Galaxy S23 serisinde mevcut.

 

 

Samsung Galaxy S23 Serisi Fiyatları Ne Kadar?

 



Etiketler: