Salih Bademci'nin Özrü Sosyal Medyada Alkış Aldı!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Salih Bademci, Twitter'da bir hayranının kendisi hakkındaki yazısına cevap verip, özür dilerken, bu hareketi sosyal medyada alkış aldı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Salih Bademci, Twitter'da bir hayranının kendisi hakkındaki yazısına cevap verip, özür dilerken, bu hareketi sosyal medyada alkış aldı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Salih Bademci, Twitter'da bir hayranının kendisi hakkındaki yazısına cevap verip, özür dilerken, bu hareketi sosyal medyada alkış aldı.  

 

Salih Bademci Kadıköy’de yanımdan geçerken omuz attı!

 

Bir hayranı sosyal medyada yaptığı paylaşımda, “Salih Bademci Kadıköy’de yanımdan geçerken omuz attı” diye yazdı. Hayranı bu paylaşımı Salih Bademci’yi etiketlemeden paylaştı. Ancak buna rağmen Bademci paylaşımı gördü ve hayranından özür diledi. Salih Bademci özür mesajında şöyle yazdı: “Çok affedersin farketmedim sanırım. Yoksa dönüp özür dilerdim. Hatta özür dilerim. (şov kokan bir gönderi algılanmasın lütfen.)” Bunun üzerine hayranı da Salih Bademci’den özür diledi ve “Yok abim esas ben özür dilerim yoluna çıktığım için, hiç önemli değil ” diye yazdı. 

 

İşte o paylaşım;

 

salih bademci nin ozru sosyal medyada alkis aldi