Åžahsenem'den Annelikle Ä°lgili Dikkat Çeken Açıklamalar!

90'lı yıllara damga vuran ÅŸarkılarıyla geniÅŸ kitlelerin beÄŸenisini kazanan Özbek asıllı ÅŸarkıcı Åžahsenem, UçankuÅŸ TV'de Lerzan ile Çok Mutlu programına katılırken, annelikle ilgili dikkat çeken açıklamalar yaptı. 

 

90'lı yıllara damga vuran ÅŸarkılarıyla geniÅŸ kitlelerin beÄŸenisini kazanan Özbek asıllı ÅŸarkıcı Åžahsenem, UçankuÅŸ TV'de Lerzan ile Çok Mutlu programına katılırken, annelikle ilgili dikkat çeken açıklamalar yaptı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla adından sık sık söz ettiren Özbek asıllı ÅŸarkıcı Åžahsenem, UçankuÅŸ TV'de Lerzan ile Çok Mutlu programına katılırken, annelikle ilgili dikkat çeken açıklamalar yaptı. 

 

UçanKuÅŸ TV Lerzan’la Çok Mutlu programına konuk olan 90’lı yılların popüler ÅŸarkıcısı Åžahsenem, hayatına dair ilginç açıklamalarda bulundu. Bir dönemin en popüler ÅŸarkıcılarından biri olan Åžahsenem müziÄŸi bırakıp sahnelerden uzaklaÅŸmasının nedeni olarak 2007 yılında dünya evine girdiÄŸi eÅŸinin oÄŸlu olarak gösterdi. Katıldığı programda 2007 yılında kendisinden 10 yaÅŸ küçük ressam Armin Han ile dünya evine giren ünlü ÅŸarkıcı Åžahsenem, eÅŸinin eski evliliÄŸinden olan 7 yaşındaki oÄŸluna bakmak için sahnelerden uzaklaÅŸtığını ifade etti. EÅŸinin kendisine evlilik teklifini oÄŸlu ile birlikte yaptığını dile getiren Åžahsenem, eÅŸinin oÄŸlunu kendi oÄŸlundan farksız olduÄŸunu ifade etti.

 

“EŞİMÄ°N OÄžLU BENÄ° ACEMÄ° BÄ°R ANNEYKEN, GERÇEK BÄ°R ANNE YAPTI”

 

Katıldığı Lerzan’la Çok Mutlu programında eÅŸinin önceki evliliÄŸinden olan oÄŸlunu kendisinin yetiÅŸtirmek istediÄŸi için sahneleri bıraktığını dile getiren Åžahsenem yaÅŸadıklarını bu sözlerle dile getirdi. “ Ben aile olmayı çok seviyorum. Bu yüzden iÅŸimi gücümü bir kenara bıraktım ve oÄŸlumu büyüteceÄŸim dedim. O beni anne yaptı. Acemi bir anneyi gerçek bir anne yaptı. Ben anneliÄŸi eÅŸimin oÄŸlu ile öÄŸrendim.

 

“EŞİMÄ°N OÄžLU KARDEÅž Ä°STEMEDİĞİ Ä°ÇÄ°N ÇOCUK YAPMADIM”

 

Kendisinin neden çocuk yapmak istemediÄŸi sorusuna verdiÄŸi cevap ile ÅŸaşırtan Åžahsenem ÅŸu ifadeleri kullandı. “ OÄŸluma sordum bir kardeÅŸ ister misin diye. O da bana yok hayır anne istemiyorum dedi. O benim öz oÄŸlumdan öte bir çocuk. Kendim doÄŸursam anca bu kadar severim. Ve Anıl ve eÅŸim bana Allah’ın çok büyük bir lütfu.” EÅŸinin eski evliliÄŸinden olan çocuÄŸunu öz oÄŸlundan farksız olduÄŸunu dile getiren Åžahsenem, oÄŸlunun artık kendisinin sahnelere çıkmasını istediÄŸini ve Åžahsenem’in artık sahnelere dönmeye hazırlandığını söyledi.

 

Ä°ÅŸte o video;