Sahilde Video Çekmeye Çıktı! Dünya İle Bağı Olmayan Yerli Kabileye Denk Geldi! Olay Oldu!

Youtube'da yayınladığı içeriklerle geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren YBS Youngblood isimli bir sosyal medya fenomeni video çekmek için çıktığı sahil yürüyüşünde dünya ile bağı olmayan bir ilkel kabileye denk gelirken o anlar sosyal medyada gündem oldu. 

 

Youtube'da yayınladığı içeriklerle geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren YBS Youngblood isimli sosyal medya fenomeni video çekmek için çıktığı sahil yürüyüşünde dünya ile bağı olmayan bir ilkel kabileye denk gelirken o anlar sosyal medyada gündem oldu. Youtube'da yayınladığı içeriklerle geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren YBS Youngblood isimli bir sosyal medya fenomeni video çekmek için çıktığı sahil yürüyüşünde dünya ile bağı olmayan bir ilkel kabileye denk gelirken o anlar sosyal medyada gündem oldu.  

 

Gündem oldu!

 

Haberler'den Bilsay Özer'in haberine göre; YBS Youngblood isimli Avustralyalı bir YouTuber, sahilde dolaştığı sırada adanın yerlileri ile karşılaştı. Yerliler adamı kolundan tuttuğu gibi adanın derinliklerine götürürken o anlar sosyal medyada gündem oldu. Avustralyalı bir YouTuber, video çekmek için gittiği bir ormanlık alanda hiç görülmemiş yerli kabile üyeleri ile karşılaştı. Kabile üyeleri büyük bir heyecanla genç adamı ve kameramanı ormanın derinliklerine götürdü. Vanuatu Adaları'nda kaydedildiği iddia edilen görüntülerin devamında, yerliler iki adamı yaşadıkları yerde misafir etti. Avustralyalı Youtuber yerlilerin geleneksel dansını yaparak birkaç saatliğine onlardan biriymiş gibi yaşadığını aktardı. Öte yandan yaşanan o anlar sosyal medyada kısa sürede en çok izlenen görüntüler arasına girdi. Çok sayıda kullanıcı ise videoya yorum yağdırdı.

 

İşte o anlar;