Sahil Güvenlik Dizisinin Yıldızı Nicole Eggert Göğüs Kanseri Hastalığıyla Mücadele Ediyor!

Doktorlar Nicole Eggert’e geçen Aralık ayında göğüs kanseri teşhisi koydular. “Sahil Güvenlik” dizisinin yıldızı sol göğsünde dayanılmaz bir ağrı duyunca elleriyle yaptığı tarama sonucu bir kütlenin varlığını hissettiğini, hastalığın böylece ortaya çıktığını anlattı: “Hemen doktoruma koştum. Bana vakit yitirmeden br hastanede kontrolden geçmemi önerdi. Ama bir sorun ortaya çıktı: Hemen randevu veremiyorlardı. Hastane komple doluydu. O nedenle beklemek zorunda kaldım.”

 

Fenoreporter - Dış Haberler Servisi

 

51 yaşındaki yıldız ayrıca 3 ayda 11 kilo birden aldı ama bunu menopozun belirtilerinden biri olarak düşündü. Mamografi ve alınan 3 parçanın testleri sonucu kanser teşhisi konuldu. Nicole Eggert şimdi kanserli kütlenin alınması için bıçak altına yatacak, daha sonra tedavi süreci başlayacak. İyimser olmaya çalışıyor. “Hep umut verici hikayeler okuyorum, bu da benim hayata tutunmama yardım ediyor” diyor.

 

Nicole Eggert “Sahil Güvenlik” dizisinin 3’üncü ve 4’üncü sezonlarında (1992’den 1994’e kadar) Pamela Anderson ve David Hasselhoff’la birlikte oynadı. Boşandığı eşi Justin Herwick ile evliliğinden bir kızı oldu: 25 yaşındaki Dilyn. Bir kızı var. 12 yaşındaki Keegen. Ama onun babasını hiçbir zaman açıklamadı.

 

Şöyle diyor: “Dilyn büyüdü, başının çaresine bakabilir. Ama 12 yaşımdaki kızımla tek başıma ben ilgilenmek zorundayım. Ailem yok. Hiçbir şeyim yok. Ama bir şekilde bu sorunlarını aşmak zorundayım. Yenmek zorundayım. Çünkü küçük kızımın bana ihtiyacı var, benden başka kimsesi yok.”