Şahan Gökbakar Galatasaray'da İbra Edilmeyen Burak Elmas İle İlgili Çarpıcı Tespitlerde Bulundu!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü komedyen Şahan Gökbakar, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Galatasaray'da ibra edilmeyen başkan Burak Elmas ile ilgili çarpıcı tespitlerde bulundu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü komedyen Şahan Gökbakar, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Galatasaray'da ibra edilmeyen başkan Burak Elmas ile ilgili çarpıcı tespitlerde bulundu. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü komedyen Şahan Gökbakar, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Galatasaray'da ibra edilmeyen başkan Burak Elmas ile ilgili çarpıcı tespitlerde bulundu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü komedyen Şahan Gökbakar, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Galatasaray'da ibra edilmeyen başkan Burak Elmas ile ilgili çarpıcı tespitlerde bulundu. Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda ibra edilmeyen Burak Elmas için "Fatih Terimi gönderdi diye Burak Elması yediler falan gibi yanlış okumalar var.Burak Elmas futboldaki başarısızlığın mimarı olduğu için, klübün haklarını yeterince güçlü koruyamadığı için ve takım, tarihinin en kotu durumunda olduğu için ibra edilmedi bence. Geleceğin Galatasarayını kuracağız diye yola çıkıp, bu projenin başına Fatih Terimi getirip, ben kaldığım sürece hoca burada olacak diyen bir başkan vardı. Proje başarısız oldu. Terimle yollar ayrıldı. Ama başkan bu projenin mimarı olarak bir bedel odemeliydi ve dun ödedi. Galatasaray değer ve ilkeleri denirken bir yoneticinin sapkın tweetleri ortalığa saçıldı ama başkan duymadı görmedi ve herhangi bir tasarrufta bulunmadı.

 

Bu hem akıllara bazı soru işaretleri soktu, hem de başkan bu tepkisizliğinin bedelini yine dün ödedi. Kadın futbol takımı adı altında evlere şenlik bir takım oluşturuldu. Kendinden çok güçlü bir Fenerbahçe Kadın Futbol takımı ile "kadına şiddete tepki" maçı yapıldı. 7-0 yenilindi.."Dost" Fenerbahçenin yoneticileri cincona böyle falan dedi. Bu saçmalığın  bedeli olacaktı, dun oldu. Basiretsiz yönetim transferlerde de kendini gösterdi. Takıma düzgün bir transfer yapılamadığı gibi mevcut takım bile muhafaza edilemedi. Gençleşeceği söylenen takımda umut olarak Ardalar Babeller oynayınca olmadı. Gedson olayı da cabası. Bunun de bir bedeli olacaktı, dun oldu. Bunun gibi sayabileceğimiz daha federasyon ile olan iliskilerden tutunda, şeffaflık ve hassasiyete kadar birçok konuda bekleneni veremeyen bir başkan oldu Burak Elmas. Bunun da karşılığını dun ibra olamayarak ödedi. İyi bir insan ve Galatasaraylı olduguna hiç şüphem yok Burak Elmas başkanın. Ama bazen olmadı mı olmuyor. Hatadan dönemeyince, yönetim kabiliyeti yok oluyor ve hata üstüne hata geliyor.Yine de Burak Elmasa emek ve zamanı icin teşekkür ediyorum." ifadelerini kullanan Gökbakar sosyal medyada gündem oldu. 

 

İşte o paylaşım;

 

sahan gokbakar dan carpici burak elmas tespiti 1

 

sahan gokbakar dan carpici burak elmas tespiti 2

 

sahan gokbakar dan carpici burak elmas tespiti 3

 

sahan gokbakar dan carpici burak elmas tespiti 4