Şahan Gökbakar Erik Fiyatlarına Tepkisini Esprili Bir Dille Gösterdi!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu ve komedyen Şahan Gökbakar, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda erik fiyatlarına tepki gösterirken esprili bir dil kullandı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu ve komedyen Şahan Gökbakar, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda erik fiyatlarına tepki gösterirken esprili bir dil kullandı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu ve komedyen Şahan Gökbakar, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda erik fiyatlarına tepki gösterirken esprili bir dil kullandı.  

 

Bu hale mi geldi erik!

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu ve komedyen Şahan Gökbakar, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda erik fiyatlarına tepki gösterirken esprili bir dil kullandı. Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda "Bu ne yaaaa! 690tl Biz cocukken buzdolabı yoktu,at arabası vardı  ama hatırlıyorum,9 yaşında Ankara Tunalıhilmi'de Manav&Market Kemal vardı.Şimdi Cafe des Cafes oldu. oradan alirdik bu eriklerden kiloluk kese kağıtlarını doldururduk, taşar dökülürdü. Bu hale mi geldi erik." ifadelerini kullanan Gökbakar sosyal medyada gündem oldu. 

 

İşte o paylaşım;

 

sahan gokbakar dan erik fiyatlarina tepki