Şahan Gökbakar'dan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'ya Defne Hastanesi İçin Tebrik Ve Teşekkür!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü komedyen Şahan Gökbakar Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'ya Defne Hastanesi ile ilgili tebrik ve teşekkürlerini iletti. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü komedyen Şahan Gökbakar Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'ya Defne Hastanesi ile ilgili tebrik ve teşekkürlerini iletti. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini cekmeyi sürdüren ünlü komedyen Şahan Gökbakar Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'ya Defne Hastanesi ile ilgili tebrik ve teşekkürlerini iletti.  

 

Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda "Temel atma töreni üzerinden polemik olmuştu hatırlarsınız, ufak bir alana beton dökülmüstü.. O günden bugüne 2 ay oldu ve Defne Devlet Hastanesi tamamlandı. Sn.Fahrettin Koca'yı takdir ve tebrik ediyorum." ifadelerini kullanan Gökbakar sosyal medyada gündem oldu. 

 

İşte o paylaşım;

 

sahan gokbakar dan fahrettin koca ya tebrik ve tesekkur