Şahan Gökbakar'dan Dikkat Çeken Galatasaray Ve VAR Paylaşımı! Gündem Oldu!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü komedyen Şahan Gökbakar, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda dün oynanan ve 2-0 Galatasaray'ın galibiyeti ile sonuçlanan Karagümrük maçında VAR hakemleri için kullandığı ifadelerle gündem oldu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü komedyen Şahan Gökbakar, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda dün oynanan ve 2-0 Galatasaray'ın galibiyeti ile sonuçlanan Karagümrük maçında VAR hakemleri için kullandığı ifadelerle gündem oldu. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü komedyen Şahan Gökbakar, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda dün oynanan ve 2-0 Galatasaray'ın galibiyeti ile sonuçlanan Karagümrük maçında VAR hakemleri için kullandığı ifadelerle gündem oldu. 

 

Güzel maytap geçmişler bizle!

 

Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Karagümrük Galatasaray maçı için "Yöneticiler çıkıp boş beleş, ağır abi konuşmaları yaptılar geçen hafta. Yok her yerdeyiz, yok müsade etmeyiz falan filan... Bu hafta yine, 5 haftadır VAR olmayan aynı var hakemlerini vermişler. Güzel maytap geçmişler bizle" ifadelerini kullanan Gökbakar sosyal medyada gündem oldu. 

 

İşte o paylaşım;

 

sahan gokbakar dan karagumruk galatasaray macinin var hakemleri icin olay sozler