Şahan Gökbakar'dan Dikkat Çeken Çadır Tepkisi! Gündem Oldu!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü komedyen Şahan Gökbakar, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Kızılay ile AFAD arasında yaşanan çadır alışverişi ile ilgili tepkisini dile getirirken çarpıcı ifadeler kullandı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü komedyen Şahan Gökbakar, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Kızılay ile AFAD arasında yaşanan çadır alışverişi ile ilgili tepkisini dile getirirken çarpıcı ifadeler kullandı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü komedyen Şahan Gökbakar, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Kızılay ile AFAD arasında yaşanan çadır alışverişi ile ilgili tepkisini dile getirirken çarpıcı ifadeler kullandı.

 

Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda çadır skandalı ile ilgili "46 milyon tl / 2050 çadır = 22.435tl çadır basına... Bana baya pahalı geldi! Biraz daha eklesen konteynır var. Ayrıca girdim baktım internete perakende satısta 5-13bintl arasinda değişiyor fiyatlar. Toplu alınca fiyat daha da inmesi gerekmiyor mu???" ifadelerini kullanan Gökbakar sosyal medyada gündem oldu. 

 

İşte o paylaşım;

 

sahan gokbakar dan cadir skandali tepkisi sosyal medyada gundem oldu