Şahan Gökbakar'dan Deprem Bölgesi İçin Çadır Tepkisi! Yazık!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü komedyen Şahan Gökbakar, Hatay'da dün meydana gelen 6.4 ve 5.8'lik depremler sonrası bölgede yaşanan çadır yetersizliklerini eleştirdi. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü komedyen Şahan Gökbakar, Hatay'da dün meydana gelen 6.4 ve 5.8'lik depremler sonrası bölgede yaşanan çadır yetersizliklerini eleştirdi. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü komedyen Şahan Gökbakar, Hatay'da dün meydana gelen 6.4 ve 5.8'lik depremler sonrası bölgede yaşanan çadır yetersizliklerini eleştirdi. 

 

Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda bölgede dile getirilen çadır istekleri için "Bu kadar milyar milyar yardım toplandı ekranlardan, Afad, IBB, dernekler, şirketler vs. bütün herkes çadır kent kurduk dedi. Hatta tvlerde antreli ve kilerli falan diye bir de çadır güzellemesi yaptı bazıları AMA HALA INSANLAR ÇADIR DIYE YALVARIYOR!!! Yazık!!" ifadelerini kullanan Gökbakar sosyal medyada gündem oldu. 

 

İşte o paylaşım;

 

sahan gokbakar dan cadir tepkisi